Vierailija

Minulle soitti, ja ihan takuuvarmasti antoi ymmärtää, että kyseessä on vakuutus joka kattaa tapaturmien ja sairaalapäivien lisäksi MYÖS lääkärikäynnit. Asia tuli esille monta kertaa esitettyäni esimerkinomaisia kysymyksiä, kuten "voimmeko käydä allergian takia yksityislääkärillä" jne. Otin sitten vakuutuksen (tietenkin, 16,70e / kk kolmelle lapselle, ei terveysselvityksiä, ei omavastuita), mutta sittenpä se tosiaan osoittautui liian hyväksi ollakseen totta. Periaatteessa vakuutus voi olla ihan hyvä, mutta tunsin itseni sen verran huijatuksi, että soitin tänään ja peruin koko jutun. Onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia?

Kommentit (5)

Ja sitten nämä asiamiehet. Epäilenpä vain, että heille olisi sanottu, että ei haittaa vaikka asiakas jää vähän väärään käsitykseen vakuutusturvan sisällöstä, löytyyhän niitä jotka ei kuitenkaan jaksa alkaa perumaan. Varsinkin kun annettiin vielä väärä puhelinnumero yhteystiedoksi. Voihan olla, että kyseessä on ihan asiallinen juttu, mutta alkoi kyllä vähän haiskahtaa... Vai minulleko vain on sattunut näin osaamaton / häikäilemätön myyjä?

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olin lukenut jostain Vau-kirjan tms. mainoksesta ko. vakuutuksen ehdot etukäteen ja kieltäydyin sitten kättelyssä, joten en kyllä tiedä miten tämä olisi tuotetta myynyt. Nopsaan ainakin uskoi, ja pääsin eroon myyjästä.

en ottanut

Nykyään on nimellä chabb vakuutusyhtiö. Mitään nettisivuja ei ole ainakaan tällä hetkellä. Puhelimessa oli pitänyt tehdä päätös heti eli tarjous vain tänään. Ovatko kaikki puhelinmyyjät huijareita????

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat