Mihin mennä tukholmassa?

Vierailija

Mistään museoista/taidenäyttelyistä ei niin innostuta.Onkos siellä jotain kivaa seksi tai lelukauppaa? Viikonloppuna mennään ekaa kertaa aviomiehen kanssa käymää.ideoita?

Kommentit (6)

Vierailija

Matka maksaa etkä saa mitään irti, jos et mene kohteeseen sen itsensä ja tarjonnan vuoksi.Omituista porukkaa, matkataan hikisellä laivalla lahden toiselle puolelle eikä edes tiedetä mitä siellä tekisi!Tukholma on tarjonnaltaan kymmeniä kertoja laajempi ja laadukkaampi kuin Helsinki. Toivottavasti saat selvää kohteesta ennenkuin sinne saavut, muuten menee reissu hukkaan.Niin ja googleta. Sekä katso www.alltomstockholm.seT: Entinen tukholmalainen (valitettavasti työ toi Suomeen takaisin)

Vierailija

Sinne mennessä näetten varmasti kuninkaanlinnan ihanan " letkeät" vartiatkin. Lisäksi " uuden" kaupungin puolella paljon kivaa. Kävelykadun tienoo, Åhlenssin jättitavaratalo...

Vierailija

pikkuisen rakentavammin kuin tuo ex-versio:)Ihan keskustassa, NK:n tavarataloa vastapäätä on BR-lelukauppa (suht suuri), NK:lla on myös leluosasto. Åhlenssin leluosasto on SURKEA, ei kannata vaivautua!!! Mutta Åhlenssilla oli ALE CD- ja DVD osastoilla, eli jos leffat, levyt ja CD-pelit kiinnostaa, sieltä voi tehdä tosi löytöjä... ite ostin just kolme leffaa hintaan 190SEK (= 21e), mm. Forrest Gumpin.Seksikaupoista en tiedä sen kummemmin, kuin että Odenplanin lähellä on yksi DVD-vuokraamo, jonka ikkunat on teipattu umpeen, joten oletan sen olevan enemmän aikuisten makuun.Keskustassa on paljon kaikennäköisiä putiikkeja, joten jos vaatteita tekee mieli, sieltä varmasti löytyy. Ja vanhasa kaupungissa on ihania kahviloita ja baareja, joissa kahden kesken on varmasti mukava istahtaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat