Miten opetitti lapsenne potalle ja kaun siinä meni?

Vierailija

Meillä on aika hankalaa, ja ei millään meinaa onnistua toi pottailu. Lapsella ikää 1,2vuotta.

Kommentit (5)

Vierailija

Tokalla oppiminen kestänyt ja takapakkeja tullut. Sanoisinko että tokan kaa kesti harjottelu 1,5v. Pottailu alotettiin 1 vuotiaana.

Vierailija

ja pari viikkoa meni ettei päivällä tarvittu enää vaippaa. ¤Ekan kerran kun pissat tuli pottaan, kehuttiin tyttöä kauheasti ja sitten menikin ihan mielellään potalle. Reilu kk meni että myös yöt oli kuivia.

Vierailija

Vauva ähisti kakkaa niin kovasti, että huomasin aina kun se tulee. Koska en tykännyt erityisesti koko pyllyyn levinneestä kakasta, niin vein lapsen aina ähinän alkaessa pöntön päälle, jonne kakka siis tuli. Oli huomattavasti siistimpää puuhaa kuin housuihin paskominen ;) Lapsi oppi 10kk iässä kävelmään ja aika usein lähti itse vessaan kun kakka alkoi tulla. 1v. iässä osasi jo sanoa " kakka" ja huuteli sitä mulle kun kakkahätä yllätti. Siitä lähtien siis sanoi aina itse kakan.Aloin käyttämään säännöllisesti potalla (joka aterian jälkeen, unien jälkeen, ulkoilun jälkeen) pissalla 1v. iässä ja sama tahti jatkui myös hoidossa 1v3kk iässä. 1v8kk iässä lapsi oli päiväkuiva, osasi siis itse sanoa pissan ja osasi pidättää kunnes pääsi potalle. Kakka siis tuli vain pottaan 1v. iästä.Kyseessä siis poika.

Vierailija

en tarkkaan muista kauan meni kun oppivat täysin kuiviksi.me tehtiin niin että vähän välii kyseltiin että pissattaako ym.ja aina päiväunien ja ruuan jälkeen potalle jne.ja heti kun huomattiin että alkaa kakkaa vääntämään ni heti potalle.ja aina kun teki pottaan jotain niin kehuttiin miten hienosti osasi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat