Kielsin mieheltäni pikkujouluihin menemisen

Vierailija

Sanokaa mitä sanotte, mutta en vaan luota niihin harakoihin, jotka kuitenkin parveilevat mieheni ympärillä koko illan. Helppo siinä on sortua pettämään, varsinkin jos on juonut paljon alkoholia. Lisäksi meillä on ollut viime aikoina suhteessa vaikeaa, mikä osaltaan vaikutti päätökseeni. Mieheni loukkasi minua jokin aika sitten niin pahasti, etten tiedä voinko sitä unohtaa tai anteeksi antaa (loukkaus liittyi ulkonäkööni). Kärsikööt nyt sitten tällaisen rangaistuksen!

Sivut

Kommentit (76)

Vierailija

TARKKAAN PELKÄSTÄÄN miehestä itsestään. Ei siitä, onko ympärillä humalaisia, puolialastomia, alastomia, nuoria, vanhoja, hemaisevia tai mitä vaan naisia tai muita " houkuttimia" .En tajua, miksi niin monet ottaa jotenkin automaattisena " tosi" asiana sen, että miehellä itsellään ei ole vastuuta seksuaalikäyttäytymisestään vaan vaimon pitäisi säädellä sitä kielloin tms, känniin tulemista välttelemällä, erilaiset virikkeet piilottamalla jne. jne. Ja että pettäminen vai tapahtuu, jos olosuhteet on vääränlaiset.Se ei todellakaan vain tapahdu, vaan AINA on taustalla ihan tietoinen valinta, lähteäkö vieraan matkaan vai ei.

Vierailija

VOI HERRANJESTAS miten vakaalla pohjalla parisuhde!!!! Luottamus näköjään nolla!

Mikset jumaliste mene mukaan sinne vahtimaan?Kyttäisit pahasti kaikkia naisia jotka haluaa vaan SÄÄLISTÄ jutella sun reppanan miehes kanssa,ja aiheuttaisit kohtauksen?!siinä saisivat sitten naureskella ettei muija päästäny yksin vaan tuli vahtimaan ja aiheutti vielä äksöniä...!HEH!

Vierailija

Minulla oli aikanaa poikaystävä, joka kysyi minulta LUVAN kaikelle tekemiselleen ja menemisilleen. Minusta se oli todella säälittävää enkä voinut kunnioittaa häntä miehenä.

Vierailija

niin aivan varmasti kieltäisin.mitäs rupee haukkumaan.minun miestä ei paljon kiinnosta juopotella,mutta sen kerran kun se kysyy voiko lähtä kavereitten kanssa vaikka baariin niin en sitä kiellä mutta jos olisi sama tilanne kuin sulla niin kieltäisin niin kuin sinäkin.

Vierailija

Ei haittaa, vaikka mies haukkuu ulkonäon, senkuin hymyillään takaisin ja kehoitetaan menemään pikkujouluun. Eikä haittaa, vaikka mies pettää, senkun taas hymyillään ja todetaan, että hyvä kun löysi paremman. Eikä haittaa, vaikka mies haluaa lähteä liitosta, hymyillään vaan ja sanotaan, että mene vain, en minä sinun perääsi itke.Todella uskottavia juttuja. Ja näin rehellisillä ihmisillä on sitten jokin oikeus haukkua ap:tä. Ei kykene ymmärtämään tää.

Vierailija

Voi miesparkaa. Sä olet varmaan se sama tyyppi joka kertoi täällä joskus muinoin että on rajoittanut miehensä vessassa käynnin 15minuuttiin päivässä?Mua säälittää tollanen ämmien miestensä paimentaminen! Mies olisi rennompi ja arvostaisi sua enemmän kun antaisit sille vapauksia. Ja tulisit huomaamaan saman kuin minä; Mitä enemmän antaa sen miehen käydä poikien kanssa pelaamassa snookeria, kaljalla tai lätkämatsissa, sitä vähemmän se haluaa sinne lähteä!!!!

Vierailija

Vierailija:

</p> <p> <br /> Vierailija:</p> <p>[quote kirjoitti:


Olkaa mitä mieltä tahansa, mutta tänä vuonna ei minun mieheni pikkujouluihin pääse.ap
Noo, älä sit ihmettele ja täällä ruikuta kuinka miehes pettää jossain muualla ja löytää toisen. Kukaan ei tuollaista pirttihirmua lopun elämäänsä katsele, se on taivahan tosi!!Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat