Kuinka pääsee pettämisestä yli? Oksettaa ja itkettää ja kauhistuttaa ja loppuelämä tuntuu olevan pilalla.

Vierailija

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Olen vain se petetty osapuoli. Ja meidänkään tapauksessa seksiä ei ollut, suutelua ja yöpymisiä toisen luona ja tiivistä yhteydenpitoa. En KOSKAAN tule unohtamaan ja tuskin antamaan " oikeasti" anteeksi. Luottamusta yritetään tässä rakentaa uudestaan, mutta vaikeaahan se välillä on.En haluaisi erota, koska mies on luvannut ettei se toistu ja meillä meni TOSI huonosti niihin aikoihin, mutta silti... Väärin hän teki ja minua kovasti satutti. Tämä tapaus sai meidät tajuamaan, että yhdessä halutaan jatkaa, mutta itselle tulee välillä epäuskon hetkiä, kun asia tulee mieleen päivittäin. Huoh. Ei ole elämä aina helppoa.

Vierailija

Enkä ikinä tuntenut katumusta.Erosinkin sitten miehestäni ja menin tämän pettäjäkaverin kanssa naimisiin. Olemme onnellisesti nyt naimisissa.Näin se pettäjien maailma eroaa toisistaan ankarastikin. Toiselle suutelu on maailman loppu, toiselle ei mitään.Ap, todennäköisesti toipuisit jos tietäisit kaikki miehesi touhut ja puheet muiden naisten seurassa, kun itse et ole paikalla. Vaikka hänkään ei ihan pettäisi, niin eivät kaikki jutut silti päivänvaloa kestä.T: Miesvaltaisella alalla työskentelevä, monet juhlat nähnytVierailija

niin ei sitä enää samanlaiseksi voi rakentaa. Se ainainen/ikuinen epäluulo jää kaihertamaan mieltä, vaikka sitä kuinka olisi muka sinut asian kanssa. Mielestäni unohtamaan ei pysty ja anteeksi antaminen on mahdotonta. Jos sinua on petetty, niin kumppanisi todellakaan ei sinusta pidä eikä varsinkaan arvosta sinua...miksi muuten hän olisi tehnyt tuollaista. Kumppanisi hakee vain ulospääsyä suhteesta tällä tavoin.

Olen pahoillani...mutta tämähän on vain minun mielipiteeni.

Vierailija

Meillä pettämistä on jo suutelu ja sen semmonen.Jos susta kerta tuntuu, että olet pettänyt, niin silloin OLET pettänyt! Raja on ylitetty. Siitähän siinä on kyse. Eikä siitä kuulukkaan päästä yli heti. Eikö se nyt ole vaan terveen omantunnon merkki, ett sattuu. Tiedätpä olla enää tekemättä moisia temppuja.En kehtais sinuna täällä muutenkaan ruikuttaa. Itse olet tehnyt valintasi, toisin kuin petetyllä valinta ei ole oma ja pahaolo, itsesyytökset ja muut ihan hirveitä. Mietipä sitä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat