Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli saatko sinä, miehesi tai tuttavasi työpaikaltaa joulubonuksen?Miehelläni on yritys ja pian on tulossa pikkujoulut. Miehellä on ajatuksena antaa työntekijöilleen joulubonuksena jonkin verran rahaa. Ja lisäksi oli ajatellut antavansa työntekijöille pikkujouluissa jonkun lahjan+puolisoille joku pienempi lahja ja lapsille karkkia.Ymmärtäisin tämän jos yritys olisi suuri ja tuottoisa yritys, mutta sitä se ei ole. Ei meille oikeastaan omasta elämisestä mitään yli jää. Minä en ymmärrä, että miksi pitäisi tuhlata rahaatyöntekijöihin niin tuhottomasti. Vielä kun tiedän, että mieheni ei kehtaa vieraille antaa mitään ihan muutaman euron lahjoja. Lahjoihin menisi siis useampi satanen.

Kommentit (10)

Vanhemmilla pienyritys (4 vierasta työntekijää) ja jouluviikolla käyvät syömässä jouluaterian ja saavat lahjaksi jokainen noin 50-100 euron arvoisen lahjan, riippuu vähän vuodesta. Puolisoita ei kutsuta syömään eivätkä saa lahjaa. Minusta miehesi kannattaisi jättää se puolisoiden lahjominen pois, se on jo liikaa. Muuten vaikuttaa kivalta.
puljussa ei jouluisin saa mitään. tosin tää on julkisorganisaatio.mies yksityisellä sektorilla insinöörifirmassa, eikä hänkään saa joulumuistamista.toisaalta kummankin työpaikalla pikkujoulut, joissa työnantaja maksaa ruuan & juomia.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuuluu ns. Palvelusvuosilisä, kun on palvellut samaa yritystä määrävuosia.

Silloin tarkastellaan työsuhteen tilaa 30.11. , siis paljonko vuosia täyttyy tähän pävämäärään mennessä. Kuten jo sanoin, alan tyehtosopimuksesta löytyvät määräykset tästä. Toisin sanoen, jos asia tulee siellä esille, on se pakollinen velvollisuus. Muuten ylimääräiset ns. " joulubonukset" , ovat vain mukava tapa. Eivät mikään pakko, mutta antavat työntekijöille hyvän kuvan yrityksestä ja saa tuntemaan, että yritys muistaa ja huomioi työntekijänsä!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat