Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Passikuva vauvasta - suosittele kuvauspaikkaa pääkaupunkiseudulla?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Pitäisi saada otettua 2 kuukautisesta pojasta kuva passia varten ja nyt etsitäänkin hyvää vauvojen passikuvaajaa pääkaupunkiseudulla? Asutaan Nurmijärvellä, joten jos joku tietää Espoossa, Vantaalla, Hesassa tai Hyvinkäällä hyvän kuvauspaikan, niin kertokaa ihmeessä. On nuo uudet määräykset lasten passikuvista sen verran vaativat, etten viitsisi maksaa kuvista, jotka eivät sitten kelpaa viranomaisille.

Onkos muilla kokemuksia, miten noin pienestä on passikuva onnistuttu ottamaan?

Haluamme pojalle oman passin, koska matkustaa sekä isin että äidin kanssa.t. Kaisastiina

Kommentit (5)

Vierailija

Me saatiin todella hyvät passikuvat meidän parin kuukauden ikäisestä pikkuneidistä sekä hieman isommasta neitosesta Studio Tapiossa Tapiolassa.

Kuvaaja tiesi kuvien vaatimukset ja kuvat otettiin oikeaoppisesti siten ettei kuvassa näkynyt ketään muuta kuin vauva.

Kamera oli digikamera, jolloin saattoi itse vielä valita parhaimman otoksen usemman otoksen joukosta.

Hintaa en muista, muttei minusta eronnut yhtään tavallisesta valokuvausliikkeen hinnoista.

Vierailija

Lapsen sai istutettua Stokken syöttötuoliin ja tuettua tyynyillä ;-) Meillä tuli ainakin loistokuvat 3 kk tytöstä. Kuvaaja oli kärsivällinen, ja otti niin monta kuvaa, että onnistui.

Vierailija

Otatin passikuvan pojastamme 6 viikon ikäisenä Ison Omenan Kodak Expressissä. Äidille annettiin valkoinen t-paita, pidin vauvaa sylissä (ja herättelin, passikuvassa pitää olla silmät auki). Kuvaajalla oli digikamera, sain otoksista valita mieluisimman. Ja lisäksi vielä lupauksen, että jos kuva ei jostain syystä kelpaakaan passikuvaksi, tule uudelleen, otetaan uusi samaan hintaan. Maksoi muistaakseni noin 15 euroa. Suosittelen!Ja passihakemuksen pystyy jättämään kerrosta ylempänä olevaan yhteispalvelupisteeseen (muista tarvitset valtakirjan isältä jos ei ole mukana jättämässä hakemusta).

Uusimmat

Suosituimmat