Vierailija

kun eivät saa olla yksin kotonakaan! Normaali lapsi selviää ongelmatilanteista jos niistä on hänelle kerrottu etukäteen. Mutta eihän ikänsä mamman helmoissa ollut selviä. Nykyäänhän varmaan 10-vuotiaatkin käyvät kaikennäköisissä iltapäiväkerhoissa kun ei mammat uskalla antaa lasten olla yksin kotona. Sitten ihmetellään kun alkaa se jumalaton kaljoittelu ym. HETI KUN ON ENSIMMÄISEN KERRAN ELÄMÄSSÄ PÄÄSTY MAMMAN HELMOISTA POIS!Sellaiseen tuo teidän paapominen johtaa.

Kommentit (11)

Kavereista haetaan turvaa ja ripustaudutaan johonkin porukkaan yleensä huonoihin porukoihin. Voi kotona olevat vanhemmatkin olla olematta läsnä, mutta on se vaikeampaa... Turvattomista lapsista (yksin jätetyistä) kasvaa turvattomia aikuisia, ja siihen turvattomuuden tunteeseen yleensä juodaan. Moni kotiäiti opettaa kotitöitä ja elämäntaitoja lapsilleen päivittäin ajan ja tarmon kanssa kun kerta kotona ovat.Meillä 9-vuotiaskin on varsin pärjäävä yritteliäs, nuorimies pullamössöä nähnytkään. Aika mustavalkoinen aloitus ap.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Järkyttää eniten se, että tuollaisia ihmisiä on, joiden mielestä 5-vuotias selviää yksinään. 5-vuotias on pieni lapsi! Ongelmavanhempia tulee juuri itse heitteillejätetyistä lapsista, niistä jotka jo 5-vuotiaana joutuivat olemaan " itsenäisiä" . Lapsista ei tule vastuuntuntoisia sillä, että liian pienenä joutuvat sellaiseen vastuuseen, johon heitä ei ole tarkoitettu.

taalta pain katsottuna lapset itsenaistetaan suomessa tosi varhain. Taalla lapset eivat saa kulkea missaan yksin, vaan aina vanhemat hakevat ja vievat.

Suomalaiset, jotka ovat asuneet taalla iat ja ajat kauhistelevat, miten epaitsenaisia heidan teininsa ovat.Eli olen ap:n kanssa eri mielta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat