Huomio Hämeenlinnalaiset! jos tunnistatte naapurissanne asuvan pienen n.10 v tytön...

Vierailija

jolla noin vuoden ikäinen sisar ja labradorinnoutaja ilmoittakaa poliisille. Lehdessä luki, että yöllä yhden aikaan n. 10 v tyttö oli työtänyt n. 1 vuotiasta sisartaan mukana labradorinnoutaja etsien baareista vanhempiaan. Poliisi yritti etsiä heitä yhden ravintolan vahtimesterin ilmoituksen perusteella mutta ei löytänyt.Järkyttävää!!

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija


Vanhempiaan etsineet lapset löytyivät

7.11.2005 13:49Hämeenlinnan poliisi on löytänyt vanhempiaan kahdesta lähiöravintolasta viikonloppuna etsineet lapset.Baarihenkilökunta kehotti itkuista kolmen henkilön ja labradorinnoutajan seuruetta palaamaan kotiin. (JOHN PALMéN)Minkä ikäisen lapsen voi jättää yksin kotiin?Pikkulapset etsivät vanhempiaan lähiöbaareistaHämeenlinnan poliisi on löytänyt vanhempiaan viikonloppuna etsineet lapset. Myös lasten vanhempien henkilöllisyydet ovat selvillä. Poliisi aloittaa asiassa esitutkinnan. Se voidaan kuitenkin keskeyttää, mikäli tapahtumaan ei näyttäisi liittyvän rikosta.- Asia ei tämän hetken arvion mukaan vaikuta yhtä pahalta, kuin mitä ensimmäisen ilmoituksen perusteella olisi voinut päätellä, sanoi rikosylikomisario Kari Suominen." Tytöt hätääntyivät"Hämeenlinnan poliisi sai sunnuntain vastaisena yönä ilmoituksen 10- ja 12-vuotiaista tytöistä, jotka etsivät kahdesta hämeenlinnalaisesta ravintolasta vanhempiaan. Tytöillä oli mukanaan lastenvaunut, joissa oli vuoden ikäinen vauva. Lapset palasivat kotiin, sillä he eivät löytäneet vanhempiaan.Poliisin tietojen mukaan tytöt olivat jääneet kotiin hoitamaan vauvaa vanhempien lähdettyä viettämään iltaa muualle. Tytöt olivat ilmeisesti hätääntyneet, koska eivät saaneet matkapuhelimella yhteyttä vanhempiinsa.Vierailija

Lisöksi kerrottiin että mukana oli hieman vanhempi tyttö, jolla se koira hihnassa. Ei ole varmaa sekään kummalle koira kuuluu, vanhempiaan etsivien lapsen perheelle vai sille kaverille. Joten älkää nyt kovin hätäisesti tehkö mitään ilmoituksia.

Vierailija

tosiaan, mitä se kaverikaan siihen aikaan mukana teki? eikö sen omat vanhemmat välittäneet, että lapsi lähtee etsimään kaverin vanhempia yöaikaan kapakasta? kauheaa.

Vierailija

mitä HÄN teki tuohon aikaan yöstä ulkona. Miten on päässyt lähtemään omilta vanhemmiltaan? Ilmeisesti kaksi perhettä pitää lapsistaan huolta miten sattuu.

Vierailija

Perhe, jonka pienempi lapsi on 1v tyttö on eri perhe kuin se, jonka pienempi lapsi on 2v poika. Vois tulla ilmoitus väärästä perheestä noiden sun tietojen perusteella.2

Vierailija

Se koira ei ollut niiden kahden lapsen perheestä. Mukana oli tuon 10-v. lapsen koulukaveri ja se koira oli hänen koiransa. Eli seurue oli 10-v. tyttö ja hänen n. 2-v pikkuveljensä sekä tytön koulukaveri koiransa kanssa.

Vierailija

Helppo juttu, ensin kaivetaan koiraverorekisteristä kaikki labradorinnoutajat ja sitten vertaillaan niiden omistajatietoja ja perheitä. Ei luulisi Hämeenlinnan kokoisessa kaupungissa olevan ylen vaikea homma.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat