Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

jolla noin vuoden ikäinen sisar ja labradorinnoutaja ilmoittakaa poliisille. Lehdessä luki, että yöllä yhden aikaan n. 10 v tyttö oli työtänyt n. 1 vuotiasta sisartaan mukana labradorinnoutaja etsien baareista vanhempiaan. Poliisi yritti etsiä heitä yhden ravintolan vahtimesterin ilmoituksen perusteella mutta ei löytänyt.Järkyttävää!!

Kommentit (20)


Vanhempiaan etsineet lapset löytyivät

7.11.2005 13:49Hämeenlinnan poliisi on löytänyt vanhempiaan kahdesta lähiöravintolasta viikonloppuna etsineet lapset.Baarihenkilökunta kehotti itkuista kolmen henkilön ja labradorinnoutajan seuruetta palaamaan kotiin. (JOHN PALMéN)Minkä ikäisen lapsen voi jättää yksin kotiin?Pikkulapset etsivät vanhempiaan lähiöbaareistaHämeenlinnan poliisi on löytänyt vanhempiaan viikonloppuna etsineet lapset. Myös lasten vanhempien henkilöllisyydet ovat selvillä. Poliisi aloittaa asiassa esitutkinnan. Se voidaan kuitenkin keskeyttää, mikäli tapahtumaan ei näyttäisi liittyvän rikosta.- Asia ei tämän hetken arvion mukaan vaikuta yhtä pahalta, kuin mitä ensimmäisen ilmoituksen perusteella olisi voinut päätellä, sanoi rikosylikomisario Kari Suominen." Tytöt hätääntyivät"Hämeenlinnan poliisi sai sunnuntain vastaisena yönä ilmoituksen 10- ja 12-vuotiaista tytöistä, jotka etsivät kahdesta hämeenlinnalaisesta ravintolasta vanhempiaan. Tytöillä oli mukanaan lastenvaunut, joissa oli vuoden ikäinen vauva. Lapset palasivat kotiin, sillä he eivät löytäneet vanhempiaan.Poliisin tietojen mukaan tytöt olivat jääneet kotiin hoitamaan vauvaa vanhempien lähdettyä viettämään iltaa muualle. Tytöt olivat ilmeisesti hätääntyneet, koska eivät saaneet matkapuhelimella yhteyttä vanhempiinsa.Lisöksi kerrottiin että mukana oli hieman vanhempi tyttö, jolla se koira hihnassa. Ei ole varmaa sekään kummalle koira kuuluu, vanhempiaan etsivien lapsen perheelle vai sille kaverille. Joten älkää nyt kovin hätäisesti tehkö mitään ilmoituksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tosiaan, mitä se kaverikaan siihen aikaan mukana teki? eikö sen omat vanhemmat välittäneet, että lapsi lähtee etsimään kaverin vanhempia yöaikaan kapakasta? kauheaa.

mitä HÄN teki tuohon aikaan yöstä ulkona. Miten on päässyt lähtemään omilta vanhemmiltaan? Ilmeisesti kaksi perhettä pitää lapsistaan huolta miten sattuu.

Perhe, jonka pienempi lapsi on 1v tyttö on eri perhe kuin se, jonka pienempi lapsi on 2v poika. Vois tulla ilmoitus väärästä perheestä noiden sun tietojen perusteella.2

Se koira ei ollut niiden kahden lapsen perheestä. Mukana oli tuon 10-v. lapsen koulukaveri ja se koira oli hänen koiransa. Eli seurue oli 10-v. tyttö ja hänen n. 2-v pikkuveljensä sekä tytön koulukaveri koiransa kanssa.

Helppo juttu, ensin kaivetaan koiraverorekisteristä kaikki labradorinnoutajat ja sitten vertaillaan niiden omistajatietoja ja perheitä. Ei luulisi Hämeenlinnan kokoisessa kaupungissa olevan ylen vaikea homma.

mutta vanhemmilta aivan järkyttävää käytöstä! jättää nyt lapset kotiin keskenään yöllä että itse pääsee oluelle...lapset pois tuollaisilta vanhemmilta!

pointti on, että 10 v ei ole velvollinen hoitamaan sisartaan saatika etsimään yöllä vanhempiaan kapakasta. Ei ole varmaan eka kerta. Todella järkyttävää, tiedä miten useasti joutuu sisartaan hoitamaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat