Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Löysin tällaisen viestin miehen kännykästä:

Vierailija

Viesti on englanniksi, mutta käännän se tähän nyt suurin piirtein: Hei, ...., halusin vain kertoa, että olen tehnyt tiedusteluja lainan suhteen ja noin 30 000 euroon asti onnistuu. Ota yhteyttä, jotta voin jatkaa asian järjestämistä. Sinun, ....Mies oli saanut tämän exältään, jonka on muka jättänyt jo aikoja sitten ja jonka ei edes enää pitänyt asua Suomessa. Viesti oli tullut suomalaisesta liittymästä pari päivää sitten.Mieheni on aloittelemassa bisnestä, johon on saanut rahoitusta mm. isältäni. En tiennyt, että tarvitsee enemmän rahaa enkä todellakaan voinut kuvitellakaan, että hän sitä tuolta ex-luuskalta kerjäisi. Mitä muuta heidän välillään sitten oikein on, jos nainen tuollaiseen ryhtyy? Mitä helvettiä on meneillään? Ja asuuko nainen taas Suomessa?En millään haluaisi miehelle myöntää, että olen tutkinut hänen puhelintaan. Mies vaan on ollut niin pirun outo viime aikoina, että oli ihan pakko. Jos en nyt sitten kysy suoraan, en kyllä mitenkään saa selville, mitä mies oikein touhuaa.Tämä löytämäni viesti selittää sitten senkin viestin, jonka sain mieheltä jokin aika sitten. Viestissä luki " Thanks, princess." , eikä minulla ollut mitään hajua, miksi mies minulle tuollaista lähettäisi. Kysyin, että kenelle hän oikein sen tarkoitti ja hän selitti, että minulle, mutta viestin kirjoittaminen jäi kesken ja hän lähetti sen vahingossa. Joopa joo, tiedän hänen kutsuneen tuota exäänsä tuolla nimellä, joten eipä tarvitse enää miettiä.Voi jumalauta!!!!

Kommentit (6)

Vierailija

tuon voi lukea myös niin että nainen on kysynyt joltain kontaktiltaan lainamahdollisuuksia. Eli toimiii vähän niinkuin välittäjänä. Välttämättä mies ei salaa sinulta muuta kuin tämän raha-asian. Jos minulla olisi hyödyllinen ex jolla sopivia kontakteja, tottakai kysyisin ilman sen kummempaa suhdetta. sen sijaan olisin sinuna tosi varovainen jos mies jo tässä vaiheessa salaa sinulta noin isoja raha-asioita, ja sen takia sanoisin isällekin että äläs pappa laita rahojasi tähän riskibisnekseen.

Vierailija

Mieheni olisi saanut rahoitusta exänsä kautta jo aiemmin, mutta sanoi ettei pitänyt sitä eettisesti oikeana keinona, koska ei aikonut jatkaa suhdetta naisen kanssa. Nyt on sitten ilmeisesti tullut toisiin aatoksiin kysymättä minulta mitään. En pidä yhtään ajatuksesta, että meidän perheen tuleva toimeentulo on tuosta ämmästä kiinni ja mies sitten on hänelle jossain kiitollisuudevelassa. Siitähän tuo " prinsessaksi" nimittely kertoo, että nyt ollaan mielinkielin. Ja isäni luulee olevansa päärahoittaja, joten kyllä tämä juttu nyt haisee ja pahasti!Ylipäätäänkin tällainen salailu ei sovi minun parisuhteeseeni. Olen tästä ihan tarpeeksi monta kertaa sanonut. Joko ollaan avoimia tai sitten asutaan jonkun ihan toisen ihmisen kanssa. Tästä jää vain paha maku suuhun.Ap

Uusimmat

Suosituimmat