Ollaan jouduttu " perhepeti" -kierteeseen, miten pois???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä 1,5 vuotias vilkas poika, joka on jotenkin vahingossa jo pitkän aikaa nukkunut joka ikisen yön äidin ja iskän välissä...Nukkumaanmenoaika kun tulee, niin ihan omatoimisesti kipuaa meidän sänkyyn, pinnasänky on ihan toimettomana huoneen nurkassa. Ja onhan se ihanaa kun poika tuhisee vieressä, mutta se huitominen, pyöriminen, tutin hakeminen jne EI OLE mukavaa.

Meillä on jo hankittuna isompi sänky, nyt kaipaisin kokemuksia millä saada poika taas nukkumaan omaan sänkyynsä (nukkui ihan hyvin elämänsä ekan vuoden, jopa reilun...)? Olisiko nyt hyvä hhetki pistää isompi sänky kasaan ja pistää poika siihen? Vai jopa siirtää uuteen sänkyyn omaan huoneeseen? Vai saadaanko nukkua pojan kanssa armeijaikään saakka, ja unohtaa seksielämä sängyssä kokonaan...Nukkumisesta puhumattakaan :)Kommentit (5)

Vierailija

Halloo? Eikö kellään ole samansuuntaista ongelmaa, tai ollut joskus? Kun aiheesta kuinka saadaan lapsi nukkumaan pinniksestä isompaan sänkyyn on vaikka kuinka, mutta kuinka sen lapsen saa perhepedistä omaan sänkyyn...? Apuaaaaaaaaaa.....

Vierailija

omanne viereen, jolloin saa totutella omaan sänkyyn teidän lähellänne. Siitä sitten vaikka eri puolelle makuuhuonetta oman sänkynsä kanssa ja sen jlk omaan huoneeseen. En tiedä muista, mutta meillä asteittainen siirtyminen toimi ' kertarysäystä' paremmin.

Vierailija

eli lapsi oli itsenäistynty sen verran että halusi omaan sänkyyn nukkumaan. Siiehn saakka roudasimme häntä omaan sänkyyn nukkuvana ja aina poika tuli takaisin bumerangina.4 v kohdalla syntyi pikkusisar ja ja taas alkoi meidän sänky kiinnostaa. 11 kk ja nyt esikoinen on taas enemmän omassa sängyssÄän. Emme ole viitsineet häntä kauheasti kovistella sillä pikkusisaren syntymä on ollut erittäin kova koulu.

Vierailija

Poikamme on nukkunut omassa huoneessaan vuoden päivät, mutta yhdessä vaiheessa huomasimme, että pikkumies oli joka yö meidän välissämme viimeistään puolesta yöstä lähtien (nukahti kuitenkin omaan sänkyyn, mutta tuli sitten meidän väliimme jossakin välissä yötä). Ihanaahan se olisi ollut yhdessä nukkua, mutta poika nukkui välissämme poikittain potkien ja huitoen, joten meidän vanhempien unesta ei tullut mitään. Meillä auttoi se, että palautimme pojan takaisin omaan huoneeseen ja toinen vanhemmista siirtyi pojan huoneeseen nukkumaan irtopatjalle. Tosi nopeasti nuo yölliset vaellukset loppuivatkin, eikä poika ole pitkiin aikoihin enää pyrkinyt väliimme.Minä ehdottaisin, että luovutte pinniksestä ja otatte lastensängyn käyttöön. Alatte nukuttaa poikaa omaan huoneeseen (aluksi lapsi saattaa protestoida tosi vahvastikin), vaikka siten, että jompi kumpi vanhemmista jää hänen viereensä nukkumaan (poistuu paikalta, kun lapsi on nukahtanut). Jos lapsi yrittää pyrkiä yöllä teidän sänkyyn, palautatte hänet takaisin omaan huoneeseen, mutta niin, että toinen vanhemista jää hänen luokseen.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat