Itse tehty joulukalenteri!!! Onko kukaan väsäillyt itse joulukalenteria???

Vierailija

Kerätäänkö ideoita ja vinkkejä miten joulukalenterin voisi toteuttaa.Minä ajattelin päällystää tyhjiä vessapaperirullia kankailla ja väsäillä aukkojen eteen kartongista luukun, johon kiinnitän helmen " kahvaksi" .Jokaiseen luukkuun laitan karkin tai pienen esineen, sekä jonkin jouluisen runon!Ideoita kehiin!!!

Kommentit (12)

Vierailija

pohjaksi hmmm...mitä se on " säkkikangas" ? semmonen missä säkissä joulupukilla voisi olla lahjat vaikka. Niin ja sitten 24 tulitikkuaskia päällystin huopakankailla, punaisella ja vihreällä, niihin huopakankaasta numerot, erikeeperillä kiinni.

Laatikoihin esim.tarroja, hiuslenksuja, karkki, purkka tms. vaikka vinkki mistä löytyy vähän isompi tavara, tai yks olisi laittaa pieniä tehtäviä lapuille, vaikka " tänään tehdään pipareita äidinkanssa" ja tarra.

Yläreunaan ohut puu keppi ja naru jotta saa seinälle, se tulee varmaan olemaan käytössä tänäkin jouluna, äitini saapi keksiä laatikoihin jutut.

omalle pojalle teen varmaan ensi vuonna. Nyt 2v sai muumi kalenterin.

Vierailija

esim. kiinnittää ne johonkin taustaan, ripustaa pitkään naruun vierekkäin, ripustaa vain kyseisen päivän pussin johonkin tiettyyn paikkaan näkyville. Voi tehdä tyhjistä tulitikkurasioista vaikka minkälaisia rakennelmia, tyhjistä maitotölkeistäkin saisi varmaan kivoja. Onhan näitä ideoita.

Vierailija

Onko sinusta joulukalenterit vain lapsia varten? En kai nyt lapselleni moista kaljakalenteria antaisi . saa ne aikuisetkin luukkuja iltasella availla:)

Vierailija

siihen tulitikkurasioista pieniä paketteja joihin ostin, tarroja, karkkia, suklaata, kiiltokuvia, pieniä koriste-esineitä, kyniä, kumeja :DNyt on kyllä kauhee kasa tulitikkuja isossa rasiassa, mut kyllä ne ens jouluun mennessä kuluu =)Tosin tuota pohjaa kait voi käyttää useampana jouluna!

Vierailija

Askarreltiin joka vuosi kaikista mahd. pahvilaatikoista, wc-rullista yms. kalenteri niin, että päälystettiin pahvirasiat näteillä joulupapereilla, kuvilla, tarroilla jne. ja liimattiin ne tukevalle pahville joka kiinnitettiin seinään. Pahvirasioissa oli luukut ja luukkujen kansissa päivien numerot. Äiti piilotteli sinne sitten pieniä herkkuja tai tavaroita.Tämä traditio oli perheessämme varmaan 15 vuotta ainakin:)

Vierailija

Kartongista ja huovasta ja pumpulista askarreltu joulupukkihahmo, jolla oli kankainen lahjasäkki. Numerot oli kartonkisydämissä, niissä kiinni langat, joiden toinen pää meni säkkiin. Lankaan sidottuna oli sitten yllätykset.Siskolle tehtiin myöhemmin tulitikkuaskeista kalenteri. Ne päällystettiin vihreällä ja violetilla yksvärisellä paperilla, liimattiin punaiselle kartongille kellotaulun muotoon, aina siis kaksi askia limittäin päällekkäin. Jos päivän ylläri ei mahtunut tulitikkulaatikkoon, sinne pantiin paperilappunen, johon oli kirjoitettu yllätyksen sijainti, esim. olohuoneen maton alla :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat