Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Löysin tällaisen viestin mieheni käänykästä:

Vierailija

Ok. Tuon kansiot mukanani.

Mitäköhän mahtaa tarkoittaa???? Onko miehelläni suhde???

Kommentit (8)

Vierailija

Ap on täällä täysin tosissaan ja varma, että mieheni pettää minua tai on ammatiltaan salainen agentti. Olen myös tutkinut kaikki mieheni postit, käynyt hänen vanhemmillaan tutkimassa hänen lapsuuden huoneensa (sieltä löytyi jonkun Riikan lähettämä kirje 4. luokalla - täytyy ottaa selvää kuka Riikka!), murtauduin yöllä hänen työpaikkaansa ja tutkin hänen tietokoneensa kovalevyn ja tänään tuon tekstiviestin perusteella palkkasin yksityisetsivän varjostamaan miestäni. Muita ideoita?

Vierailija

mutta ihmettelen, kun täällä jotkut aina löytävät miehensä kännykästä kaikenlaista. Miksi pengotte miehenne tavaroita, taskuja kännyköitä? Minulla on tosin kaikki vapaus tehdä sellaista, lompakot ja muut lojuvat pöydillä ja mies on sanonut alusta asti että kaikki on yhteistä ja kaiken saat katsoa. Mutta minulle ei tulisi mieleenkään sellainen. Tuntuisi tosi .... en nyt edes löydä sanoja, että tirkistelisin sillä tavoin salaa.

Vierailija

Miksi pengoin miehen kännykkää? Koska hän on käyttäytynyt oudosti viime aikoina enkä saa häneltä vastauksia kysymyksiini. Viimeinen pisara oli eilisilta, jolloin mies kertoi joutuneensa jäämään pidemmäksi aikaa töihin. En uskonut, joten kaivoin hänen laukkunsa sivutaskusta aamulla kalenterin, johon hän merkkaa työtunnit. Eipä pitäneet puheet paikkaansa. Oli merkannut töitä normaalimäärän, eli olisi pitänyt olla kotona alkuillasta, ei suinkaan yöllä. Otin sitten miehen kännyn katsoakseni, mihin/kelle oli soittanut eilen illalla, mutta - kappas vaan - kaikki puhelutiedot oli pyyhitty. Vain se yksi outo viesti löytyi.T: Tuon toisen kännykkä-ketjun ap

Vierailija

Aion nyt olla suora. Tämä saattaa loukata tunteitasi, mutta minusta totuus kuitenkin kannattaa. Luulen miehesi käänykkäviestin perusteella, että hän on homo.

Uusimmat

Suosituimmat