Seuraa 

Siis niinku noitten perinteisten makaroonilaatikon ja jauhelihakastikkeen lisäksi?

Kommentit (5)

400 g makaronia

400 g lampaan tai naudan jauhelihaa

1 purkki tomaattimurskaa

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

2 tl kuivattua timjamia

2 tl paprikajauhetta

100 g fetajuustoa

tilkka oliiviöljyä

150 g juustoraastetta

suolaa tarvittaessa

mustapippuria



Ruskista jauheliha pannulla.



Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe. Anna sipulin kuullottua hetki.



Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki. Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.



(Resepti oli tänään Ihanan aamun Ruokalassa, ja aioin itsekin kokeilla pikapuoliin!)



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jauhelihaperunasoselaatikkokin hyvää jos ehtii tehdä sen muussin. Tietysti pakaste- tai valmismuussi nopeuttaa.



Näitä siis tulee oikeasti tehtyä. Muut jää suunnitteluvaiheeseen...

Jauhelihakastike

Uunilihapullat

Italianpata

Napolinpata

Jauhelihapihvit

Makaronilaatikko

Lasange

Lasangette

Jauheliha-perunasosevuoka

Jauheliha-perunalaatikko

Lindströmmin pihvejä



Olikohan siinä kaikki, no ei ainakaan nyt tule muuta heti mieleeni.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat