Säälittävin ihmistyyppi: miehensä pikkujouluista stressaava, takertuva pikkuvaimo.

Vierailija

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


PS. Olen töissä yhdessä valtamediassa, pian taas palaamassa äitiyslomalta töihin. Sinäkin olet varmasti kohdannut minun töitäni. Että se niistä sinun välkyistä päätelmistäsi. Naura ihmeessä lisää, sillä on hyvä peitellä omaa epävarmuuttaan. TAi sitten voit kasvaa aikuiseksi naiseksi ja opetella arvostamaan omaa sukupuoltasi.


ja sinullakin on minun suunnittelema puhelin

Vierailija

itsellään satu olemaan kuvatunlaista vaimoa tai rekisteröityä puolisoa. Vai harmittaisko ap:ta sittenkin, että se Yksi Tietty Myyntipäällikkö ei pääse pikkujouluihin iskettäväksi?

Vierailija

a) pikkujouluissa örveltävä ukkomies, joka tunkee sormuksen taskuun ja hiki punakalla naamallaan valuen yrittää päästä respan tytön pöksyihintaib) sokeasti mieheensä luottava pikkuvaimo, joka uskoo, että kun on itse tiukassa kunnossa ja antaa miehelle aina kun mies tahtoo, niin mies ei voi pettää. Ja jos joku kertoo että pettää kuitenkin, niin se on vaan kateellisten panettelua.taic)ap:n kaltainen naissovinistikyylä, jonka ainoa tehtävä elämässä on nokkia omaa sukupuoltaan ja kuvitella olevansa jotenkin parempi nainen, jos miehet tykkää.

Vierailija

ja sitten hermoillaan tuollaisista menoista ja kielletään ja murjotetaan ja kappas, sillä toiminnalla saa aikaan vaan enemmän ongelmia miehensä kanssa.

Vierailija

Olen mieheni pikkujouluista stressaava pikkuavovaimo, jolla lähihoitajaopinnot kesken vauvaloman takia ;) Ei vaan oikesti. Kyllä vieläkin säälittävempiä ovat ihmiset jotka ovat patologisia valehtelijoita ja muiden arvostelijoita

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Joka olet niin kade toisten elämälle, että jonkun yksittäisen tarinan varassa yrität kategorisoida toisen säälittäväksi.
Tulihan se jokaisen kotiäidin vakioargumentti, eli KATEUS. Jess, nyt me olemme siis KATEELLISIA niille jotka eivät päästä miestään pikkujouluihin ja joilla ei ole omaa elämää.*kuolee nauruun*

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat