Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hankaluuksia anopin kanssa

Vierailija

Anoppi haukkui minut auton oven raosta, kun olimme lasten kanssa lähdössä pois anoppilasta. Mieheni oli ottanut viikonloppuna anopin kirjahyllystä pois entisen 30x40cm hääkuvansa, kun oli siitä huomautellut jo 4 vuotta eli erostaan saakka, lapset olivat ihmetelleet kuvaa miksi se on siinä ja minua alkoi myös häiritä kuva häidemme jälkeen (meistä ei ole hääkuvaa). Itse en ollut asiasta anopille sanonut enkä myöskään ottanut kuvaa pois. Haukut tulivat kuitenkin minulle yhteisen ja miehen lasten kuullen, minun osakkeeni ovat kuulemma tippuneet anopin silmissä ja minä olen rosvo kun kosken heidän omaisuuteensa (kuva oli alunperin miehen antama).

Jotenkin olen onnistunut nielemään tähän saakka kaikki anopilta tulleet kommentit; kun hankimme yhteisen lapsen anopin kommentti raskaudesta oli että miten se on mahdollista, ristiäiset pidimme kotikaupunkimme srk-talolla - olisi pitänyt pitää anoppilassa, naimisiin menimme maistraatissa - olisi pitänyt olla häät papin kanssa anoppilassa, anoppi ei pyydä juhliinsa minun vanhempia vaikka muiden lasten puolisoiden vanhemmat pyytää ym

Meillä ei ole mitään sitä vastaan, että kirjahyllyssä olisi miehen exän kuva, heillä on ristiäis ym perhekuvia, mutta emme oikein ymmärrä miksi siellä pitää olla jättikokoinen hääkuva heidän toisen lapsensa hääkuvan suurennoksen vieressä.

En ymmärrä miksi anoppi ei puhunut asiasta aikaisemmin, miksi siitä piti tehdä teatteriesitys lasten kuullen ja miksi syyttää minua? Anoppi ei ollut eron jälkeen puheissa miehen exän kanssa ilmeisesti vuoteen eikä nytkään ota yhteyttä häneen ja nyt hän toitotti siinä miten se kuva merkitsee kunnioitusta lasten äitiä kohtaan jne jne jne, vaikka siinä kuvassa ei ole mitään lapsiin liittyvää (paitsi raskaana oleva morsian).Pitäisikö minun niellä syytökset ja olla niinkuin mitään ei olisi tapahtunut? Jotenkin ymmärtäisin jos olisin ollut hänen poikansa eron syy, mutta en edes tuntenut miestä silloin.

Kommentit (2)

Vierailija

lastensa entisiä hääkuvia kirjahyllyssä?

Minun äitini ei pidä, mutta miten teillä? Entä jos avioliittoja on takana jo monta, onko siellä kaikki lapsen hääkuvat?

Uusimmat

Suosituimmat