Ostiko joku teistä niitä Hannan disney-haaalareita huutonetistä?

Vierailija

Myöntääkö kukaan?

Kommentit (10)

Vierailija

Nuo ylemmän linkin puvut on ne Hannan puvut. Eihän se niitä itse myynyt! Vaihtovaimo sai ilmeisesti käyttää jollekin tv-tyypille tehtyä nimeä ja taisipa tuotannon porukka itse huudella puvut poiskin...

Vierailija

Ihan seko muija. Lapset on sillä vaan koristeena et saa pitää Disneyn vaatteita heillä ja taitaa vauva vaan tulla sen takii et saa pitää niitä kevyttoppapukuja sillä. Taitaa olla jokaiselle päivälle oma puku=)

Vierailija

Niinkuin palautteessa lukeekin, kielenkäyttö on todella törkeää.

Itse huusin (erehdyin) puseron ko myyjältä ja kun kun kyselin lähettämisestä (maksamisesta oli kulunut jo 3 viikkoa) niin akka melkein tuli linjoja pitkin. En ollut ainoa ostaja ja kaikki alapään termit tuli kyllä julki. Aivan seko. Oliks toi Wahlsten eilisessä vaimot vaihtoon osassa ?

Vierailija

Eli se vaihtovaimo ei myynyt hannan tunnuksella vaan nelonen oli ottanut toimittajansa nimellä oman tunnuksen myyntitilanteen lavastusta varten. Tarkoitus oli osoittaa, että vaihtovaimo myisi ne haalarit mutta todellisuudessa niitä ei myyty. Lue Hannan kommentti heips =) -ketjusta. Mutta siihen ohjelmaan se tehtiin ikään kuin katsojat huomaisivat mitä muutoksia vaihtovaimo tekisi hannalle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat