Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä tossa 4,5v poika oppi pari viikkoa sitten ajamaan ilman apupyöriä ja nyt on päivittäin ajellut innokkaana, käytiin puistossa ja takas tullessa heitti komeasti voltin pyörän kanssa, sormesta tuli kynnen alta verta ja olkapää meni nirhaumille, itku oli aika kova myös, tutkin sitten poikaa ja kypärää katselin, niin huomasin että kypärä on ihan naarmuilla sivulta ja halki n 8cm matkan koko vuoraus se styroksi...Mitähän olis käynyt jos ei olis ollut kypärää, ihan alkoi itkettää ja jalkoja täristää kun huomasin tuon...No, hui hitto ja onneksi ei mitään ihmeitä sattunut pojalle itselleen...

Kommentit (4)

Ei ole turhia ne kapineet ja näytä tosiaan pojallekin, minkälaista jälkeä tuli. Turhia pelottelematta tietenkin.Muistakaahan kaikki, että uusi kypärä pitää hankkia aina jos kypärään on kohdistunut kova isku, vaikka kypärä ei olisikaan näkyvästi rikki ja vaikka isku olisi tullut muuten kuin pyöräonnettomuudessa.

on ilmeisesti saanut aika tällin päähänsä kypärästä huolimatta. Katso, että reagoi normaalisti ja vastaa vaikka johonkin kysymykseesi järkevästi.Ymmärrän, että sinua äitinä rupesi tärisyttämään tapahtuman jälkeen, kun ilmeni, miten pahasti olisi voinut käydä. Nyt huolehditte vain mahd. lievän aivotärähdyksen jälkiseurannan hyvin n. vuorokauden ajan, niin eiköhän kaikki ole taas hyvin ;). Pyöräilyn iloa jatkossakin teille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat