Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tämä ihminen ÄRSYTTÄÄ ylikaiken, katso

Vierailija

Nimittäin Tarja Halonen..,

hän on mielestäni lähinnä *conaninpunainen* pelle

mitä suurimmassa määrin.Hyvä että Conan laittaa Haloskan sille paikalle mille kuuluu, pelleksi klovnien joukkoon.Menee näin parhaiten kansan tajuntaan, että presidenttinä oleminen ei ole mitään sketsiä.Ajatelkaa tämä istuva presidenttimme ensin ratsasti " lesbojen ja homojen asioiden ajamisella" ,sittemmin hakkui suomalaiset virkamiehet kaappihomoiksi. Samaan aikaan hänet itsensä on listattu kansainväliseen biseksuaalilistaan, siellä todella komeilee Tarja Halosen nimi.Hän vehkeili entisen DDR:n kuvioissa, eikä syksyllä pyydettäessä ITSE kommentoinut asiaa mitenkään.Hän ei anna julkisuuteen STASI-listaa koska ilmeisimmin hänen oma nimensä on listassa.Hän ratsastaa tavistyylillä jotta vetoaisi tavissuomalaisiin.

Kommentit (8)

Vierailija

Tarja on ollut hiljaa ja nyt kun sanoo jotain niin haukkuu (virkamiehet kaappihomoiksi).On meinaan kiva olla itsekin " virkamies" ja tiedostaa oman presidentin nimittäneen meidän joukon kaappihomoiksi. Että kiitti vaan Halonen, en tasan tarkkaan sua äänestä (en kyl ennenkään äänestänyt).

Vierailija

Ei kukaan normiaivoinen ei.Nimittäin Tarja ei ole tehnyt/saanut aikaisksi mitään mikä olisi niin hyvää, että hänet pitäisi siksi uudelleen valita. never ever

Vierailija

Antamalla äänen jollekulle toiselle ehdokkaalle on ainakin kantanut kortensa kekoon että uusi kasvo saataisiin johtamaan tätä maata.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ei kukaan normiaivoinen ei.Nimittäin Tarja ei ole tehnyt/saanut aikaisksi mitään mikä olisi niin hyvää, että hänet pitäisi siksi uudelleen valita. never ever
Ihan mielenkiintoista olisi tietää.....

Vierailija

On pyydetty että

presidentti Tarja Halonen kertoisi kansalaisille yhteyksistään entiseen Itä-Saksaan.Halonen toimi vuonna 1970 perustetun " Suomen komitea DDR:n tunnustamiseksi" -elimen varapuheenjohtajana.- Komitea oli asiantuntijoiden mukaan Stasin rahoittama operaatio DDR:n tunnustamiseks.Kansan mielestä presidenttiehdokkaiden olisi syytä selvittää kansalaisille menneisyyttään " sen ohella, miten esille nousevat yksityiselämänkin asiat" .DDR:n tunnustamiskomitean varapuheenjohtaja oli yksi keskeinen Suomen ja DDR:n yhteistyön harjoittajista. Hänen mielestään olisi oikeusvaltion ja avoimuuden kannalta välttämätöntä, että presidentti avoimesti kertoisi oman DDR-yhteistyönsä laajuudesta, kontakteistaan ja niiden merkityksestä.- Kuinka monta kertaa hän osallistui Stasin kutsumana Itämeren Rauhanviikoille, vieraili DDR:ssä, kuka matkat maksoi ja kuinka usein hän tapasi itäsaksalaisia? Milloin hän lopetti itäsaksalaisten diplomaattien tapaamiset? Miksi hän katsoi, että Suomen olisi tullut yksipuolisesti tunnustaa DDR?

Uusimmat

Suosituimmat