Mitä teidän noin 1 vee 2kk lapset osaa?

Vierailija

Syökö itse, käykö potalla, puhuuko sanoja?

Kommentit (8)

Vierailija

Kävelee pikkuisen ilman tukea. Sanoo " äiti" hyvin selkeästi, mutta siinä puhumiset sitten olikin. Pissii sujuvasti lattialle, siis oman tahtonsa mukaan. Potta hankittiin vasta viime viikolla, joten sille istumaan treenaaminen on vasta alullaan. Ajaa traktoria lattialla, rakentaa torneja, taputtaa, pärisyttää, laittaa tavaroita purkkiin ja kannen kiinni, leikkii erilaisilla toimintaleluilla, yrittää kovasti piirtää liiduilla.

Vierailija

Tekee jukka-lelujen askarelaatikkoa ja brion pelletornia, nuppipalapelejä ei ymmärrä. Potalla istuu kun laitetaan, mutta harvoin tekee siihen mitään. Yrittää laittaa kenkiä ja housuja jalkaan muttei onnistu siinä. Vilkuttaa ja taputtaa käskystä, osoittelee nimettyjä esineitä. Kääntelee ohuitakin kirjan sivuja, leikkii itsenäisesti aika pitkiäkin aikoja.

Vierailija

Sanoja tulee noin 50-70. Hoitaa nalleja ja nukkeja. Opettelee juoksemaan, kiipeää joka paikkaan, tyhjentää kaappeja. Potalla istuu, jos saa olla housut jalassa ja hokee kakka... Nuppipalapelin teki ekaa kertaa nyt viikonloppuna, loppuviikonloppu menikin niitä tehdessä. Osaa myös sotkea kaikki isompien sisarusten leikit... =/

Vierailija

Puhui 2 sanan lauseita, seurasi pitkiäkin kirjoja luettuna. Käveli normaalisti, ei vielä juossut kunnolla, kylläkin kiiruhti nopeaan tahtiin.

Vierailija

Syö joskus itse, useimmiten sotkee, rakastaa kuvakirjoja, ei jaksa kuunnella vielä, hoitaa kissaa, antaa suukkoja ja on aiiiivan ihana!

Ikää 1V3KK

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat