Seuraa 

Joulukuussa olen lähdössä Tallinnaan ja nyt kaipailisin vinkkejä hyvistä lastenvaatekaupoista tms. Ajan säästämiseksi näitä paikkoja kyselen, koska itselläni ei ole minkäänlaista tietoa kyseisistä liikkeistä. Entäpä hintataso? Miten esim. CM tai vastaava, miten hinnat? Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (3)

Yksi lastenvaateliike on Laste Maailm, Pärnu Mnt 6.

Citymarket joka on sataman lähellä on nykyään Rimi ja siellä ei ole vaatteita. Prismassa on mielestäni aika hyvä valikoima ja hinnat melko edulliset. Ja sitten siellä on pari isoa aika uutta ostoskeskusta vähän kauempana (bussilla tai autolla melkein mentävä) joissa on paljon liikkeitä. Kannattaa varmaan matkalla, jos menette laivalla, ottaa Baltic Guide katsoa onko siinä mitään mainittu.Tipy

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Stockalla samat vaatteet mitä täällä ja aikalailla samat hinnatkin : (Tuo Lastemaailma Parnu mnt:llä tuli myös katsastettua. Ihan kivoja vaatteita, muttei mitenkään hurjan halpoja. Täältä ostin meille kivoja tuttipulloja, puruleluja jne. Ne olivat halpoja : )Prisman valikoimat lastenvaatteissa pienet, mutta edullisempia olivat mitä Suomessa, esim. bodyt 79 kr. (100 kr=6 e) Prismassa hyvät leluvalikoimat ja ne olivat edullisia. Ostin mm. barbeja 100 kruunulla.Kaubamajasta ostelin sekä vaatteita että leluja. Lelujen hintataso matala, esim. palapelit tosi edullisia. Vaatteissa myynnissä merkkitavaraa ja sitten jotain omia merkkejä. Täältä ostelin PALJON vaatetta, olivat kivannäköisiä ja tosi halpoja. (Tosin jotkut alejutut oli tuolloin menossa, mutta ostin normaalihintaistakin.)Kaubamaja sijaitsee keskustan Viru-keskuksessa, jossa on paljon vaate- ja kenkäkauppoja. Kengät ovat tosi halpoja ja lapsille on kivan näköistä tarjolla. Lisäksi mm. urheilukaupoissa Niken ym. lastenvaatteet ovat ihan eri näköisiä mitä täällä ja ehkä vähän halvempiakin.Shoppailuiloa... voikun pääsisi taas itsekin : )

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat