Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Poikaystäväni exä sitten päätti kertoa mielipiteensä suhteestamme.

Vierailija

Olen seurustellut kolmisen viikkoa mieheni kanssa, ja meillä on ollut aivan ihanaa yhdessä. Ilmeisesti onnemme on ollut joillekin liikaa, kun kun eilen miehen puhelin soi ja siellä oli hänen exänsä. Nainen oli kuullut meistä ja haukkui ensin mieheni puhelimessa. Mies lopetti puhelun, mutta eukko soitti uudestaan ja kiljui niin, että minä kuulin huoneen toiseen laitaan, mitä hän huusi.Mies laittoi puhelimen pois päältä, mutta pian minun puhelimeni soi. Naikkonen oli saanut tiedustelusta numeroni, ja sanoi, että olisi vähän asiaa. Minulle hän ei kiljunut, vaan narisi niin pirullisella äänellä, että en osannut aluksi muuta kuin suu auki kuunnella, että voiko joku todella puhua noin. Hän lateli minulle kaikki mahdolliset naista halventavat nimitykset ja sanoi vielä, että elämäni tulisi muuttumaan hankalaksi. Siinä vaiheessa minäkin lopetin puhelun.En osannut olla sille akalle läheskään niin jämäkkä kuin mieheni. Itkin vain seuraavan tunnin. :( Mieskin oli kyllä ällikällä lyöty ja sanoi, ettei exä käyttäytynyt noin koskaan heidän yhdessäoloaikanaan.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

asiallisesti puheeksi exänsä kanssa eron ja selitti hänelle, ettei näe suhteella tulevaisuutta. Heillä oli kuulemma tosi erilainen arvomaailma. Lapsia ei ole, asuivatkin yhdessä vain puoli vuotta.ap

Vierailija

Mutta mielenkiintoinen ketju sinänsä! Meillä on ollut vähän samanlainen juttu päällä kuin ap:llakin ja lähes yhtä tuore suhdekin! Miehen ex-tyttöystävä on tullut juttelemaan miehelle ja puhunut minusta arvostelevaan sävyyn. Mitäpä tuosta välittämään, hänellä on jostain syystä paha olla ja hän purkaa sitä nyt miesystävääni.Tsemppiä ap seurusteluunne! :))))

Vierailija

tämä miespuolinen henkilö " jätti" exänsä, kannattaa varoa, mies tekee sen saman taatusti sinullekin. Toiset vaan unohtaa seurustelevansa, mahdollisesti omat lapsensakin, ja niissä exissä (naispuolisissa )on sitten aina se vika. Hämmästyttävää, eikö totta?

Vierailija

akka jätti mieheni ja hänellä oli jo itsellään uusi kun aloimme miehen kanssa tapailla. nainen soitteli jatkuvasti ja ohessa haukkui minua vaikkei edes tuntenut minua eikä ikinä olla nähty.

kun aloin odottaa lastamme soitteli tuo akka ja väitti miehelleni pokkana ettei lapsi ole miehen! se oli viimeinen tikki! myös miheni sanoi silloin pahasti naiselle ja siihen loppui soittelu.

Vierailija

Yleensä " innostus" loppuu kun ei reagoi mitenkään, eikä lähde juttuun mukaan millään tavoin.nim. kokemusta yhdestä ns. kolmiodraamasta joka päätyi kaikkien yhteystietojen salaamiseen, yhden ihmisen kuolemaan ja ystävysten välien rikkoutumiseen

Vierailija

Ihmeekseni luin tätä ketjua, että meitä häirittyjä on muitakin.. En käsitä mikä ihmisen ajaa moisiin tekoihin. Kun aloin seurustella aviomieheni kanssa, hänen exänsä (suhde oli ollut lyhyt!) meni ihan sekasin. Haukku mieheni ja minut ja uhkasi kostavansa. Melkein vuosi meni, ennen kuin tämä nainen toteutti uhkauksensa. Hänen toimintatapa oli vaan se, että hän muka hyvää hyvyyttään kertoi " totuuksia" miehestäni. Siis valehteli kaikkea, haukkui miestäni ja koitti saada minua ja miestäni vastakkain. Hänellä oli vaikka mitä juttuja millä yritti, mutta epäonnistui. Olin heti sitä mieltä, että parempi on kun ei lähde mukaan koko juttuun.Joskus aina mietin, onkohan hän kovinkin ylpeä tekosestaan? Miten joku katsoo oikeudekseen tehdä jotain tommostakin?Ap:lle antaisin saman neuvon kuin muutkin. Koittakaa olla provosoitumatta ja piittaamatta koko tyypistä. Välinpitämättömyys on hyvä ase. Pieni varovaisuus on aina paikallaan, kun ei tiedä miten sekasin se ihminen oikeesti on.

Vierailija

Uhkaukset on ihan hyvä ottaa todesta, mutta ei niiden takia kannata yöuniaan menettää. Säästäkää tekstarit, mahdollisuuksien mukaan kuunnelkaa puheluita niin, että kaiutin on päällä ja joku todistaja kuulolla. Jos häirintä jatkuu, voitte hakea lähestymiskieltoa kyseiselle ääliöexälle, jollaisesta itsaellänikin on kokemusta. Todisteita on tosin oltava, niitä ilman ei kieltoa heltiä. Tiukka linja alusta asti lienee paras lääke.Mistä noita sikiää...?

Vierailija

Mitä merkitystä seurustelun pituudella on siihen, miltä tällaisen pitäisi tuntua? Muutenkin ihmettelen tällaista hyssyttelyä " rauhoitu nyt, olet seurustellut VASTA niin ja niin kauan..." Itse sain ihan samanlaista asennetta niskaani kun kerroin täällä oman suhteeni alkuvaiheista. Olin kuulemma hössö, ihastus oli sekoittanut pääni jne.Joskus sen vain tietää heti alussa, että tämä on enemmän kuin ohimenevä ihastus. Ehkä ap:kin kokee näin. Hänen tunteensa ovat tältä pohjalta (ja muutenkin minusta!) täysin ymmärrettäviä!t. 19

Vierailija

ja periaatteessa se on ihan oikeutettuakin. Mutta me emme todellakaan ole pettäneet ketään ja mieheni ja hänen exänsä erostakin on jo yli vuosi. Miehen aloitteesta he olivat silloin eronneet, mutta ei se kuulemma mikään erityisen riitaisa ero ollut.ap

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat