Vierailija

Kommentit (16)

Musiikkitermina C on cresendo, eli voimistuen, D diminuendo, eli heiketen. Kuu eri vaiheissaan kuitenkin valehtelee: kun se kasvaa, se on D (vajaa vasemmalta) ja vaheneva kuu taas on C (vajaa oikealta).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No okei, tuo muistisääntö oli tosiaan käytössä lähinnä lapsena, mutta tulee jostain alitajunnasta melkein vieläkin.Kesä- ja talviaikaan siirtymiset muistan niin, että kesäaikaan siirryttäessä tietää siirtää kelloa eteenpäin, koska silloin aina menetetään yksi tunti unta, mutta toisaalta kesä on tulossa, joten tuo nyt ei niin haittaa. Kun taas talviaikaan siirryttäessä saadaan ikäänkuin ylimääräinen tunti unta korvaukseksi siitä, että on pimeää ja kylmää.

Yhä edelleen mietin, että Harmaa Varis, Valkea Harakka (alkukirjaimet siis päinvastoin)Menin myös sekaisin mehiläisissä ja ampiaisissa. Sitten hoksasin, että muistan ampiaisen olevan ohuempi ja mehiläisen paksumpi kun Maija Mehiläinen oli paksu. :)

äänensäätönuppi oli vasemmalla, kun mun eno sanoi kerran, että se on siinä vasemmalla.

Tätä mietin esim. autokoulussa, kun piti kääntyä vasemmalle.No, vilkku oli kuitenkin oikealle, t.

hahmotushäiriöinen

HARAKKA HARMAA, EI. VARIS VALKOINEN, EI. joten sen jälkeen muistan aina että harakka ei ole harmaa vaan valkoinen ja varis ei ole valkoinen vaan harmaa... käytän tätä lausetta joskus edelleenkin...=)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat