Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Osaatteko muut vauvakuumeiset vastata...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Tää on tietysti vähän henkilökohtainen kuukautisasia paljastettavaksi tässä, mutta olen etsinyt tietoa aiheesta sitä löytämättä.Mistä päivästä lasken kuukautiskierron alkamaan, kun:mun menkat alkaa aina siten, että yhtenä tai kahtena päivänä tarttuu vessapaperiin vähän punaista. Tämän jälkeen on noin 2 - 5 päivää tyhjää välillä, minkä jälkeen vuoto oikeasti alkaa.Lasketaanko kierron alku tästä " esinäytöksestä" vai vasta " kunnollisen vuodon" alusta?Kommentit (2)

Vierailija

kaikkineen tuota kesti joka kuukausi liki kaksi viikkoa. Eli ensin jotain epämääräistä joitakin päiviä, sit väli ja sit kunnon vuotoa joku 8 päivää. Ei ollut kovin mukavaa, mut mulla se on ainakin toistaiseksi loppunut. Nyt alkaa tuhrulla mut kyl sit jatkuu ilman välipäiviä kunnon vuodoksi. Meillä tosin sanottiin neuvolassa et aloitetaan siitä tuhruvuodosta laskeminen mut kyl tääl ainakin on kaikki sanoneet toista.

Vierailija

kuulostaa tutulta,viimeiseimmän raskauden jälkeen kuukautiset on ollut tuollaiset kuin kuvailit.alussa olin tosi ihmeissäni,mutta lääkärin vastaus oli että siitä päiväst' kun kunnon vuoto alkaa,niin on eka päivä kierrosta.Semuu vuoto on käynnistysvuotoa?, ja merkitsen kalenteriinkin menkkojen alkamispäiväksi sen kunnon vuotopäivän.

Uusimmat

Suosituimmat