Vierailija

Tarkoitus ei ole tehdä mitään ylihienoa tai superkallista, mutta laattaa joka paikkaan kylpyhuoneeseen ja sauna uusiksi. Mitä teillä muilla on tällaiset rempat maksaneet? Mitä lattialämmitys maksaisi?

Kommentit (5)

meillä maksoi pienen kylppärin, jossa siis myös wc ja lavuaari n. 4000 e. Tuttavien avulla siis + taloyhtiön mies kävi tarkistamassa vesieristyksen. Ihan halvimmasta päästä tavarat ei ollut, mutta kyllä suhteita hinnoissakin käytettiin + paljon työtä etsiessä sopivaa sopivalla hinnalla.

Tuttu sähkömies kävi, muuten mieheni kavereidensa kanssa teki. Uusi valu lattiaan, lattialämmitys, lasitiiliseinää, laatotus seiniin ja lattiaan. Suihkukaappi ja pukuhuone myös mukana tossa hinnassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä oikeesti kuvittelin, että ilman lattialämmitystä selviäis ihan max 5000:lla. Mutta lähemmän 10 000 taitaa hinta mennä. Aika iso kylppäri ja sauna meillä vielä.Ap

vaan että se menee sinne lähemmäs kymppiä oli sitten kolme tai kahdeksan neliötä. Työ maksaa eli paljon säästää jos itse pystyisi purkamaan vanhat ja jos osaa laatoittaa. Vesieristeet, putki- ja sähkötyöt pitää teettää ammattilaisella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat