Olen huolissani miehen jaksamisesta. Meilla paljon valvottava taapero. Vauva-aika oli tosi raskas ja mies on tunnollisesti osallistunut kai...

Vierailija

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

nukkuu tosi huonosti,mies kyllä meillä nukkuu,mutta minä en.

Eipä siinä muita neuvoja kun et ota sinä päiväunia ja mies eri huoneeseen yöksi nukkumaan,jaksaa paremmin töissä eikä pala loppuun,voisko joku yön joskus hoitaa teidän taaperoa?Me ei olla vielä annettu yöksi mihkään,en vaan voi.

Vierailija

Oletko kokeillut Mannerheimin Lastensuojeluliiton hoitajaa? On edullinen ja jos löytäisit mukavan joka voisi tulla säännöllisesti. Mikäli rahasta on tiukkaa niin kohdista osa lapsilisästä tähän tarkoitukseen. Älä osta uusia vaatteita lapsellesi, käytä kirpputoreja. Minulla on sama ongelma, olen valvonut 2 ½ vuotta. Valittettavasti en ole löytänyt sopivaa apulaista....periaatteessa tämä on hyvä neuvo!

Vierailija

Esikoisen kanssa käytin valtavasti energiaa öiden miettimiseen, montako kertaa on herätty, kuinka monta tuntia nukuttu jne. Jumitin jotain lehtijuttuja siitä kuinka tärkeää uni on ja mitä seuraa jos ei nuku.

Nyt valvon toisen lapsen kanssa mutta enää en stressaa kun tiedän että jaksan kyllä. Vaikka olo onkin jatkuvasti krapulaisen oloinen ja naama kuin Tao Taolla. Tilanne on ohimenevä! Voimia ja reipas asenne. Terveisiä miehellesi.

Vierailija

Elämäntilanne on nyt niin raskas muuten että ei jakseta mitään unikoulua alkaa vetää. Ratkaistiin asia niin, että toinen nukkuu eri huoneessa vauvan kanssa samassa sängyssä, toinen saa nukkua yksin. Kun vauva on vieressä, ei tartte toisenkaan nousta sängystä rauhottelemaan. Mies hoitaa 1-2 yötä viikossa, minä loput. Tämä ei tietysti ole pysyvä ratkaisu, mutta toimii nyt.

Vierailija

itse en ole 1 1/2v nukkunut yhtään yötä,yritän nukkua päiväunia niin jaksan paremmin,se kummasti antaa voimia,en tiedä miksi teillä yöt huudetaan,mutta samapa tuo,jotainhan teidän täytyy keksiä että jaksatte,kysy neuvolasta,sairaala/lastenkoti järjestää joskus semmosia juttuja et lapsen saa sinne yöksi voimia kerätäkseen...kantsii kysyä.

Kuinka jaksat leikkiä,ulkoilla ynm.kivaa touhuta jos olet väsynyt koko ajan.Puheli käteen ja ringg ringg.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat