Seuraa 

Olemme miehen kanssa lähdössä perjantaina ensimmäistä kertaa kahdestaan ulos syömään ja ehkä nautin myös muutaman viinilasillisen tms. Vauva menee isovanhemmille hoitoon. Olen pumpannut tätä varten maitoa pakkaseen. Minkälaisia annoksia annetaan kuukauden ikäiselle vauvalle kerralla? Tietenkin riippuu siitä miten paljon vauvan vatsakin vetää mutta noin? Onko väliä, jos äidinmaidon loppuessa pakastimesta, antaa vaikka NAN-maitoa? Meinaan olla koko seuraavankin päivän nimittäin imettämättä varmistaakseni, ettei ole yhtään alkoholia veressä ja näin ollen maidossa, jota lapselleni annan.Katsotaan nyt miten edes raaskimme pienen hoitoon yhdeksi illaksi jättää mutta yritys on kova. Päätimme jo raskausaikana, että vietämme ainakin yhden illan kuussa kahdestaan ilman lasta.Ainiin, mitenköhän kannattaa toimia, kun mulla on maito kotona pakastimessa ja matkaa hoitopaikkaan on kahden tunnin ajomatkan verran..?Kiitos jo etukäteen vastauksista!T: Panda-Agentti, sen mies ja tyttö kohta 1 kk

Kommentit (4)


Vipunen on saanut korviketta n. kk:n iästä lähtien.

Muistaakseni sitä meni n.80ml:ä parin/kolmen tunnin välein.

Syntymäpaino oli 3990g, joten kohtuu iso lapsi ja sen mukainen ruokahalu.Laita varalta NANia mukaan, niin ei tarvitse panikoida riittääkö se oma maito.Oikein hauskaa iltaa teille!

Minusta on todella hienoa, että pidätte oman illan kerran kuussa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oletko lukenut alkoholista ja imetyksestä esim täältä:

http://www.imetystukilista.net/faq/tupakka.phpSinun ei tarvitse olla imettämättä seuraavana päivänä vaikka pari lasia olisitkin ottanut viiniä.Kannattaa pumpata etukäteen vielä lisää maitoa jääkaappiin, siellä se säilyy viikonkin. Toivotaan, että ei tarvitsisi turvautua korvikkeeseen, jos vauva ei ole joutunut sitä muutenkaan vielä juomaan. määristä en osaa sanoa, että kuinka paljon pieni vauva syö kerralla, kun ei ollut pakko jättää muille hoitoon.


Jos siis aiot ottaa viiniä enemmänkin, niin lypsä reilusti maitoa valmiiksi.

Minä lypsin aina niin paljon, kuin suinkin jaksoin.Ja vaikket imetä seuraavana päivänä, niin lypsä silti, ettei maidontulo vähene. Heitä se maito pois, jos tulee juotua enemmän tai epäilet, että alkoholia olisi vielä veressä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat