Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vauva 9 kk ollut viikon verran kipeä, yskii ja on nuhainen. Kuumetta ei ole.

Vierailija

Ei ole pariin päivään syönyt juuri mitään vaan kääntää pään aina pois kun yritän viedä lusikkaa lähellekään. Tissimaito kyllä kelpaa. Aika itkuinen on, ei oikein viihdy missään. Lattialla hetken aikaa. Päivällä nukkuu hyvin, yöllä ei juuri lainkaan.

Pitäsiköhän lasta viedä jo lääkäriin vai odottelisiko vielä? Mitäs mieltä olette? Entä minkä alan lääkärille veisin, tk:een en mene vaan yksityiselle.

Kommentit (4)

Vierailija

kuiva yskä. Soitin tänään aamulla lääkäriin ja sain samalle päivälle ajan...kuinka ollakaan, toisessa korvassa alkava tulehdus. Ei siis mitään muita oireita kuin toi yskä, mutta onneksi soitin lekuriin.

Suosittelen samaa sulle, pienen lapsen kipuilua ei musta ole koskaan turhaa käydä tarkistuttamassa lääkärissä, vaikka itsestä saattaa siltä tuntuakin.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Kai se kynnys viedä lasta lääkäriin vaan on jostain syystä niin korkea....
Miksi kynnys korkea? Ei koskaan saisi olla lapsen ollessa kyseessä! Mielummin liian matala. Hopi, lääkärille, voi olla tulehdus tosiaan ja siihen tarvitsee ainakin lääkärin seurantaa, jopa lääkkeet.

Vierailija

Voi hyvin olla kuumeeton. Miksi odottelisit lääkäriinmenoa, jos vauva on itkuinen? Kai olet lääkinnyt supoilla, ettei pienellä ole kipuja?

Uusimmat

Suosituimmat