Ummetus, joka sattuu. Millä mä saan oloani helpotettua ts. röörit tyhjiksi... Apua...

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

Ei mitkään kuidutkaan saa vatsaa toimimaan kuten noi keinomakeutetut karkit! ;) Voihan niitä kuituja (ja pitääkin) nauttia siitä huolimatta, ei niistä haittaakaan ole.-4-

Vierailija

että osta pussillinen niitä painonvartijoitten karkkeja, vetäise kerralla kaikki lärviin ja oottele hetki. Johan alkaa mahassa kiertää ja " huska pailaa" hyvin kummasti XDtai sit levolaccia, ota enemmän kuin ohje neuvoo!

Vierailija

juuri sairaalassa tästä puhuttiin, että jo parin viikon päivittäinen ummetuslääkkeen käyttö aiheuttaa sen, ettei suolisto toimi normaalisti enää ikinä vaan vaatii näitä ummetuslääkkeitä toimiakseen jatkossakin. Syöt vaan luumuja pari pussillista, niin kyllä lähtee!

Vierailija

En ole ikinä (!) kärsinyt ummetuksesta, mutta voi huh, kun tuleekin kiire vessaan, jos syön vähänkin enemmän keinomakeutettuja karkkeja kerralla.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Ei kai suolelle aiheudu tuhoa, jos syön jotain laksatiivia ja uloste erittäin kovaa ts. tulee ulos PAINEELLA??
Jos otat niitä peräruiskeita, jotku niistä aiheuttaa sen änkkäämisen pakkotunteen eli sun on pakko ponnistaa se pökäle ulos vaikka kuinka sattuisi! Tuloksena voi olla peräpukamia tai esim. haavaumia. Mutta jos otat noita laksatiivisvaikutteisia aineita, niiden pitäisi pehmentää se massa suolessa ensin. (mutta aina ei niin käy että se ehtisi pehmetä... )-4-

Vierailija

otat illalla lievän yliannoksen ja seuraavana päivänä suoli toimii, jostain syystä löystyttää kovimmatkin tukokset.Nopeaan helpotukseen suolihuuhtelu eli ihan vedellä. Apteekista saa niitä vehkeitä, millä tuon toteuttaa.

Vierailija

pitkään käytettynä olla suolta laiskistavaa vaikutusta. Eli suunnilleen näin: voit huoletta ostaa käsikauppatavaroita, noi muut vaatiikin sitten reseptin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat