Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli, poika on jo 1v8kk ja tänä aamuna päätin että nyt se jää...

Antakaapas vinkkejä, miten saada tuo kamu päikkäreille ja illalla sitten yöunille!! Leikkasin tutin ja sanoin pojalle että tutti on mennyt rikki.... reppana hokee koko ajan sängyssä että rikki, rikki, tutti rikki... meinaa itellä päästä itku kun niin käy sääliksi, mutta nyt jos koskaan tuosta tutista on päästävä eroon.

Kommentit (7)

että nyt loppuu tutittelu. Sanoin pojalle että tutit hukkui, ja poika sitä pari päivää suri, sitten ei enää muistellut ollenkaan. Pysy lujana, niin lapsesikin ymmärtää ettei tässä ole niin suuresta asiasta kyse, kun äitikään ei ole millänsäkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pari päivää päikkäreille ja yöunille mennessä itki tuttia mutta aina muistutin hiirilapsista ja annoin poskea vasten pienen hiiripehmon.

Nukahtamiseen meni vähän pitempi aika mutta aina tuli uni ilman tuttiakin.....Älä anna periksi - pari päivää kun sinnittelet niin pahin on ohi !

Eli kolmatta päivää ollaan ilman tuttia ja voisin sanoa....no..suht helposti onnistui. Eka iltana huudettiin 45min että tuli uni ja yöllä heräsi huutamaan ja huusi 2tuntia. Kyllä siinä kysyttiin hermoja...minulla meinasi pettää mutta mies oli päättäväisempi kuin minä. Meillä on 4kk vauva, joka syö tuttia, joten poika ei unohda sitä koko vempainta kuitenkaan. Voitonpuolella ollaan.

Kiitos tsemppauksista...ne on ollut molempina öinä huudon aikana mielessä;)t: ap

Meillä poika samanikäinen ku sulla ja nyt on ollu 5 päivää ilman tuttia, ei edes muista jos ei kyseistä " esinettä" nää..Poissa silmistä, poissa mielestä..Olihan se pari päivää sellasta et hoki sitä " tutti," tuuti" , mut minä vaan päättäväisesti sanoin et ei oo kuule sulla enäää tuttia, eetä olet jo iso poika, eikä isot pojat syö tuttia.Ihmeen helposti onnistui!!!

samallalailla ihmetteli, että rikki on, mutta ei sen kummempia sitten. Älä vaan anna periksi, jos olet eroon päättänyt päästä. siskoni teki soutamis- ja huopaamisliikkeitä omansa kanssa ja oli lopulta ihan helisemässä. Usko vaan, ei lapsi kauaa (montaa päivää) jaksa itkeä tutin perään, koita päikkyjä vaikka silittelemällä ja lueskelemalla, meillä tehos! Kerro sitten, miten onnistu?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat