Vierailija

eli poika 4v just täyttänyt, kavereiden kans ei voi leikkiä kun lyö päin näköä ja muutenkin vaan uhmaa ja raivoo ja huttaa kurkku suorana muille, kuka sellasen kans haluaa leikkiä? Jos ei kotona saa tahtoa läpi, tavarat paiskotaan seinään ja huuto ja raivoominen alkaa siihen pisteeseen asti, että oksenus tulee. Aresti/jäähypenkille vaan nauraa paskaset naurut. Lelut on takavarikossa, äiti rauhoittumassa yksin täällä huoneessa ennen kun pimahdan lopullisesti. AUTTAKAA!

Pelottaa oikeesti, mikä kaunis päivä en enää kestä ja lähden käveleen!

Kommentit (8)

ei saa tarpeeksi huomiota ja alkaa käyttäytyä noin.nyt on reissussa mummolassa, missä käyttäytyy kuin enkeli. alkaa varmaan taas raivota kotona, mutta saatiinpahan edes hetken rauha...voimia!

käytös muuttuu heti jos on ollut esim mummolassa, missä saa kaiken periksi. Kokeilee sit kaikki kotona. Mummot ja papat hemmottelee piloille ja ostaa kaiken, kotona kokeilee samoja kikkoja ja kun ei saa periksi niin jo on markkinat.

t ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuulostaa juuri siltä että kun sinä kiellät niin lapsi lisää panoksia ja sitten annat periksi.

Esikoiseni on varsin temperamenttinen tapaus on aina ollut. Hänen kanssa on saanut olla "kova luu".

Ensin tulee kielto ja varoitus jos ei tehoa niin samantien rangaistus. Nurkassa on seisty kodin lisäksi kylässä, kaupassa, pankissa jopa parkkipaikalla.

Likka on siis myös kova luu ja kokeilee kyllä kaikki temput. Alkaa pikkuhiljaa mennä asiat perille ilman huutamista, pauhaamista tai muuta hihulointia.

mulla on nykyään nollatoleranssi kaiken pahanteon suhteen, sitä ei yhtään siedetä eikä ilman sanktioita selviä. yritettiin aikamme hyvällä ja lirkuttelemalla, mutta ei siitä mitään tullut. ei tule mitään nytkään, mutta onpahan johdonmukainen linja.mummolassa on helpompaa, mutta ei sielläkään saa mitä tahansa tehdä, kyllä meidän mummo on kova luu.juttu on siinä (meillä siis) että pääsee pois kotoa ja saa jakamatonta huomiota (kotona ei saa, valitettavasti).ihan kauheaa on ollut ja olenkin monesti kuvitellut, että kuinkahan moni kestäisi semmosta menoa töissä päivästä toiseen. heh.t. 2, kotiäiti

tälle meidän hirmumyrskylle ei voi antaa periksi, ei missään tapauksessa. mutta kun mummot ja papat antaa periksi, niin seuraavat kaks päivää on myrsky taas kotona, siihen asti että taas oppii, ettei vanhemmat anna periksi. Enemmän mua kyl huolettaa toi muiden lapsien lyöminen ja niille raivoaminen, miten selitää 4-vuotiaalle, ettei sillä ole kohta kavereita jos jatkaa samaan malliin. Aina olen selvittämässä muksujen riitoja pihallaap

Meillä kanssa esikoinen raivosi mielettömästi ihan " tehdystä asiastakin välillä" ja joskus tuli ihan oksennuskin. Ruvettiin seurailemaan syömisiä ja pudotettiin selvälle dietille ja meille muutti aurinkoinen poika. Meillä siis reakoi selkeästi esimerkiksi monille mausteille ja lisäaineille niin että niistä tulee huono olo. Ja sitä huonoa oloa puretaan sitten riehumalla, raivoamalla, itkemällä ja uhmaamalla.t. Kolmen äiti

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat