Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Käviskö teidän anoppi siivoamassa teillä kerran viikossa?

Vierailija

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Miellyttämisen halu ja uteliaisuus saisi sen siivoamaan meillä (tai missä tahansa) aamusta iltaan. JOS siis saisi luvan täällä siivota, mutta kun ei saa. ;)

Vierailija

Joskus juhliin on kiva saada apua muttei muuten. Onneksi asutaan sen verran kaukana suvusta että saadaan elää täysin omassa rauhassa...t: äiti 22v joka elää perheensä kanssa täysin omaa elämää eikä tarvitse taloudellista apua vanhemmiltaan tai siivousapua tai lastenhoito apua. Okei, pari kertaa on vuosikkaan jättänyt mummille kaupassa käynnin ajaksi kun mummi sitä niin kovasti toivoi

Vierailija

Joskus kun on työmatkojen aikana hoitanut lapsia, on tunkenut kaikki sänkyjen helmalakanat pyykkin.... heh heh niinkuin joku vaihtaisi helmalakanat kerran kuussa. Arvaa mikä työ saada ne suoriksi uudelleen kun oli tunkenut kaikki pyykkikoriin. Toisaalta lapset olivat olleet kaksi päivää PASKAISISSA vaatteissa koulussa.

Vierailija

(kyseessä vain muutaman kuukauden mittainen ratkaisu). Tähän tultiin kun lapseni sairaus esti opiskelun täydellisesti ja opintoaika oli kulumassa loppuun. En tee mitään muuta kuin opiskelen kaiken hereilläoloajan, mitä nyt välillä pidän taukoa kun selaan nettiä.

Vierailija

äitini varmaan kävisi jos tarve olisi. Luultavasti säästäisin kyllä kummankin voimia muuhun. esim. lasten kanssa olemiseen ja ottaisin siivoojan.

Vierailija

uuteen uskoon. Pinonnut kippoja ja kuppeja päällekäin ja siirrellyt eri paikkoihin. Että mun otti sieluun, voin kuvitella kuinka se oli marmattanut, että on liikaa tavaraa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat