Seuraa 

Tällä viikolla kokeilen 10 kk:n ikäselle lapselleni kauraa, ja jos se sopii vuorossa on vehnä. Kysymys kuuluu varmaankin sarjaan -tyhmiä kysymyksiä- mutta kysympä kuitenkin, mitä vehnätuotetta antaisin? Eikö mannasuurimot ole vehnää?Millaisia oireita lapsillenne on tullut, jos reagoivat kauraan tai vehnään? Miten nopeasti? Lapsi on maitoallergikko ja reagoi ihollaan.

Kommentit (4)

mannapuuroa (niitäkin tuntui olevan hyllyllä monensorttista) ja lääkäri ehdotti myös Nalle-puroa joka on vehnäpuuroa. Meille ainakin riitti pieni kokeilu, ihottuma nousi muutamassa minuutissa. Me emme ainakaan voineet kokeilla viljoja mihinkään puuroihin kun ei mikään " puuro" sopinut.

kahden viikon ajan, eli siinä ajassa oireiden pitäisi tulla.Itse laitoin puuroon aina kokeiltavaa viljaa. Eli voit kokeilla vehnää esim. laittamalla kauran joukkoon vehnähiutaleita, kun teet puuroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

makaronit oli meidän tytön suosikkeja vajaat 1-vuotiaana, ja niissä määrää on helppo mitata. Mannapuuro on vehnää. Ehkä kannattaa aloittaa vaaleasta ensin, täysjyvä on vahvempaa. Ja jos hiiva, lisäaineet jne. käy, niin vaikka ranskanleipää ja muumikeksejä. Meidän tyttö on reagoinut vehnään samoin kuin useimpiin muihinkin: atooppista ihottumaa ja vatsa löysällä. Oireet olivat paljon lievemmät kuin maidosta. Kokeilusta on jo vuosi, joten olisi aika kokeilla uudestaan, kun vain olisi vähän taukoa näissä flunssissa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat