Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kotiäidit! Mitä harrastatte ja kuinka usein viikossa???

Vierailija

Kommentit (10)

Vierailija

olen opiskellut ä-lomalla myös kansalaisopiston kielikurssilla 1 krt/vko (en samaan aikaan amk-opintojen kanssa, mutta siinä ois kevyempi tapa opiskella)

Vierailija

Joogassa käyn kerran viikossa, JOS mies ei satu olemaan liian väsynyt katsomaan lapsia :/Silloin tällöin tää surffailu vaihtuu lukemiseen. Mutta siihen jää koukkuun pahemmin kuin tähän.

Vierailija

Neulon iltaisin. Ulkoilen mielelläni luonnossa ja otan omaksi ilokseni luontovalokuvia. Kausittain innostun erilaisista asioista - piirrän sarjakuvia, maalaan, teen sekalaisia käsitöitä, joogaan, opiskelen jotakin itsekseni. En siis juurikaan käy missään säännöllisesti kodin ulkopuolella harrastamassa, vaan nyhväilen itsekseni ja miehen ja ajoittain jonkun muun kaverin taikka sukulaisen kanssa. Tällä hetkellä olen kiinnostunut pikkukaupunkimme paikallishistoriasta ja lukenut aiheesta ja käynyt (perusulkoilun yhteydessä) valokuvaamassa ja ihmettelemässä " tärkeitä paikkoja" . Keväällä tahtoisin alkaa kerätä kasveja vanhanaikaiseen kasvioon, sellaiseen johon isäni aikoinaan koulussa " joutui" niitä keräilemään.

Uusimmat

Suosituimmat