Seuraa 

Onko kellään Muurametaloista kokemuksia? Omana, tulossa, tai jollain tutuilla?

Meillä harkinnassa, olisi kiva kuulla muiden mielipiteitä!

Kommentit (12)

Pääsin nyt vasta lukemaan vastauksia koneelle.Hyvä tieto että saa lämpimän kuistin, sitä mekin haluttais. Muistatko suunnilleen paljon maksoi lisää? Ollaan kiinnostuneita mallista T-121-3, ja siinä on tosi epäkäytännöllinen eteinen, muuten hyvä pohja. Lämmin kuisti poistais ongelman.Toimitusajoista sinulle joka kysyit ..meille sanottiin (pääkaupunkiseudulla) että jos nyt tilaa niin huhtikuussa tulee paketti tontille ja siitä se 8 viikkoa niin on täysin valmis. Yleisesti ottaen kuulemma puol vuotta on toimitusaika.Lähinnä halusin tietää oletteko tyytyväisiä laatuun, palveluun yms. Ja miten helposti/halvasti sai muutoksia, mutta olitkin jo vastannut niihin, kiitos vaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alkutilanne meillä oli se että tilaa tarvitaa mutta aikaa rakentaa ei ole, joten aloimme tutkailla eri valmistalofirmojen esitteitä ja hintoja. Tutustuimme muurametalon lisäksi mm desing-taloon, sivo-taloon, älvariin ja näiden lisäksi tarjousta kysytiin myös oravaistalosta. Muurametalon pohja oli heti minulle mieleen ja alusta asti yhteydenpito muurametalon edustajaan oli luontevaa. Niinpä siitä tuli meidän 1. juttu. Pitkään matkassa oli mukana myös desingtalot, mutta heidän asiakaspalvelutaidoissa ei ole kehumista.Muokkaamisesta: aika hyvin saa taloon pieniä muutoksia ja koska firma on aika uus,i tuntuu tuotekehitystystä kaikenaikaa olevan. Suosio on selkästi suurta ja ihmisillä paljon samakaltaisia muutos toiveita joita kuulopuheidemme mukaan suunnitellaan otettavaksi käytäntöön eli kaikkia muutoksia kannattaa kysyä. Rehellisen " ei onnistu" vastauksenkin saa ihan ystävällisesti :) Meille tulee mm isompaa ikkunaa olohuoneeseen sekä lisäovi,erilainen takka kuin perussetissä, lämminkuisti, talopeilikuvana jne jne. Kannattaa miettiä ne omat tarpeet ja sitten kysellä mitkä niistä onnistuu ja ne hinnat. Meillä onnistui kaikki muut muutokset paitsi kattoerkkeri yläkertaan (älvari tyyliin oltaisiin ehkä haluttu).Hinnoista: muutokset maksavat eivätkä missään nimessä ole edullisia mutta eivät törkeän kalliitakaan. Korvaushinnat jos ei ota jotain perussettiin kuuluvaa ovat ihan hyvät esim kodinkoneissa.Sisustus materiaalit ovat laadukkaita mm eco:n tapetteja ja ovat samoja mitä kesko myy ja keskon hinnoissa ihan keskitason kalliimmalla puolella. Laattaa, laminaattia, tapettia...Aika: Toimitusajat ovat varmasti aika pitkällä, suosiota selkeästi on. Aikataulut ovat toistaiseksi pitäneet paikaansa. Perustalotoimitus on muistaakseni 8vkoa,Me olemme ainakin toistaiseksi tyytyväisiä ja kaikki ne muurametalon omistajat joihin olemme tutustuneet ovat pääsääntöisesti tyytyväisä kotiinsa. Palvelu on ehdottomasti ystävällistä ja luontevaa.Täältä löytyy kokemuksia ja vastauksia moneen kysymykseen :)

http://groups.msn.com/Muurametalot/keskustelupalsta.msnw

Hei! Meilläkin on harkinnassa tuo T106 kaksikerroksisena. Olenko oikeassa, että sen talon hinta täällä Uudellamaalla olisi jotain 157 000? Ja tämä sisältäisi matalaperustukset. Avaimet käteen, myös yläkerta valmiina.

Entä mitä maksoi lämmin kuisti?Toki saan nämä tiedot soittamalla talomyyjälle, mutta kun nuo hinnat pitäisi saada tietää mahdollisimman pian, niin ajattelin, että jos sattumalta luet palstaa niin saisin nuo hinnat ennen huomista ;-) Aivan elintärkeä homma :-))

Kiitos etukäteen jos jaksat vastailla!!!

Kiitos viestistäsi=)Olisi mukava vielä kuulla, millaiset toimitusajat M-taloilla mahtaa olla..jos päättää alkuvuodesta tehdä tilauksen, mahtaako saada vielä tälle vuodelle toimitusta? ja oliko seniin, että n.8 vkoa pohjanaloituksesta talo on muuttovalmiina?minne päin teille on tulossa M-talo ja mihin malliin päädyitte ? me mietimme, mahtaisiko meille riittää tuo T88 vai T106, kun keväällä on 3 alle kouluikäistä lasta. eikö tuossa T88-mallissa kuitenkin ole n120 m2 asuintilaa yhteensä?Kävitte varmaan katsomassa taloja ihan luonnossakin, miltä vaikuttivat?

olemme tutustuneet jo esitteisiin mutta emme vielä ottaneet yhteyttä edustajiin. asunnonvaihto isompaan on meillä edessä aikaisintaan keväällä-06, kun meille syntyy 2 vauvaa (ennestään 1).olisi kiva tietää, miten aikataulut pitäneet ja millaiset toimitusajat yleensä? materiaalit, onko laadukkaita ? kuinka paljon itse saa muokata oman näköistä taloa ja kuinka firma tulee hinnassa vastaan?millainen talo teille on tulossa ja jos saa kysyä hintahaarukkaa ja minne päin Suomea? me olemme suunnitelleet joko tuota T88 tai T106 taloa, koska meille riittänee kokonaisneliöinä n. 100m2 mutta vähimmäsivaatimus on 3 makkaria tietysti.Miten päädyitte Muurameen, mitä muita vaihtoehtoja teillä oli? olen saanut sen käsityksen, että kyseessä on hyvä hinta-laatusuhde paketissa.Kiitos jos viitsit vastata ainakin osaan kysymyksiä=)

tuo 8 viikkoa on se missä ajassa talopaketti +sisukset saadaan valmiiksi muuttovalmiille talolle. Me varasimme talon toimitusviikomme joskus kevättalvella ja nyt taloa on kasattu parisen viikkoa eli toiminut ajat ovat pitkät enkä usko ollenkaan että ovat lyhenemään päin.T-88 on kyllä ihan kirpputalo. t-106 on tilava jos ette ole enempää lapsia tekemässä eikä ole tarvetta yläkerra isolle aulalle tai vierashuoneelle.

Yhdet tuttvat ovat rakentaneet T-111 eikä sekään mitenkään liian iso ole, mutta varsin toimivan ja tilavan oloinen.En halua turhan paljon identifioitua näillä palstoilla... Toki varmasti jo pari tuttua tuntee eli jos haluat kuulla lisää jne pista mailiosoitetta niin voi sitten yksityisemmin kirjoitella. Jos vaikka haluatte tulla katsomaan joskus tms.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat