Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuulutko sinä niihin koiranomistajiin, jotka antavat koiransa paskoa vaikka keskelle jalkakäytävää, jos koira siihen sattuu kyykistymään?

Tulin juuri vauvan kanssa lenkiltä ja neljät eri p***ka-kasat jouduttiin väistämään jalkakäytävällä!

Eikö niitä koiria voi ohjata edews sinne ojaan/tien laitaan, jos ei jaksa kerätä niitä jätöksiä?

Jos toimit noin, niin miksi annat koirasi tehdä tarpeensa keskelle tietä???

Sivut

Kommentit (22)

Kuitenkin koiran paskat keskelle tietä jättävä ihminen on niin välinpitämätön, että ei välittäis tästä sun kirjoituksesta vaikka sen lukisikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jalankulkijoiden väylillä tai lähistölläkään ovat...eri asia sitten syrjäiset tienpientareet, tai jos suosiolle sattuu äheltämään kauas tiestä...Mua ärsyttää myös todella tyypit jotka jättää koirien jätökset jalankulkuväylille, oli ne sitten metsäpolkuja tai teitä. Juuri tässä astuin taas koiraa ulkoiluttaessa jonkun piskin jätöksiin, jotka oli keskellä polkua, joka on yleinen koirien ulkoilutusalue...toivottavasti harppoo joskus itse torttuihin jotka korjaamatta jättää...

Vierailija:

Lainaus:


eikö se nyt oo luonnollista että koiraa tekee tarpeensa tien sivuun.. Ei meidän koiria ainakaan oo koskaan tarvinnut erikseen opettaa menemään ojaan tai muuten sivuun asioille.
ja kaupungissa asuessani on aina kakkapussit käytössä. Vaikka koiria rakastankin, niin en voi sietää niiden p.askoissa kävelemistä! Nyt asun vihdoin alueella jossa tämä kakkojen kerääminen on yleisenä käytäntönä. Roskiksia löytyy vähänväliä ja joissain on pussiautomaatit mukana. Vaikka koiria täällä on enemmän kuin missään aiemmalla asuinpaikallani, niin jätöksiä löytyy aniharvoin.Eli vähän asennetta koiranomistajille! Tuolla keräämättäjättämisellä aiheuttaa vaan koiravastaista ilmapiiriä ja arvatkaapa ketkä siitä viimekädessä itse kärsivät...

ellei nyt sattuisi sairas olemaan, mutta keräisin pois, jos niin tekisi. Koira, joka käy ulkona kolme kertaa päivässä jaksaa pidättää sitä hätäänsä lähimpään metsään tai sellaiseen risukkoon, johon se voi paskoa ilman, että sitä pitää kerätä pois. Ja tämä siis paikassa, jossa niitä pusikoita ja metsiä on, keskellä kaupunkia tämä ei toki onnistu.

Onneksi ollaan asuttu maalla kohta 10 vuotta, täällä ei ole kävelyteitä eikä paskoja tartte kerätä. Meidän uusin koiratulokas on siitä kummallinen, että ei voi tehdä normaalisti kakkoja puskaan, vaan ihan tien laitaan! Vaikka sitä tökin sivummalle (niin että kokkareita leviää matkan varrelle) punkee se sitkeästä takaisin tiellepäin! Tämä koira tuli meille jo 2-vuotiaana, muut olleet 9 vko:n ikäisestä asti. Ilmeisesti hyvin on tavakseen jo ottanut...

Naantalissa on myös tosi hyvin otettu käyttöön nuo pusiautomaatit ja roskikset vähän väliä. Ja siistiä on. Saisi moni paikka ottaa tästä mallia.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat