Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuulat ovat halkaisijaltaan n. 3,5 cm niiden sisällä on raskaammat metallikuulat. Kokeilin niitä äsken, ei tuntunut miltään. Miltä pitäis tuntua ja mitä pitää tehdä kun kuulat on sisällä? Onko kuulat liian isot?

Toivottavasti jollain olis asiasta tietoa!

Kommentit (9)

Myöhemmin alkoi tulla sellaisia lihassupistuksia, jotka kyllä tuntui. Sekin kuulemma kuuluu asiaan. Nämä on Sfera-Duo pallot, ja ostettu Sincitystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jatkat vain päivittäin treeniä sitkeästi pitämällä niitä n. 15-20 min kerralla. Laita liukastetta, jotta kuulat eivät " jämähdä" yhteen paikkaan.

Itsellänikin meni muutamia viikkoja totutellessa, ja nyt on kuulien käytöstä ollut jo paljonkin hyötyä.

Ovat varmasti turvalliset, ja hygieniset, sillä itselläni on näistä kokemusta yli 2 vuotta.

Alussa vain vähän aikaa käyttöä. Sitten voi alkaa sitä aikaa venyttämään pitemmäksi. Näin lihakset saavat enemmin töskennellä pitääkseen ne sisässä.

Ennen sisäänlaittoa (kuulien esilämmitys, liukastus lisäksi) suositeltavaa käydä pissalla, jotta virtsarakko ei häiritse kuulien pientä liikehdintää. Myös aloittelijalle se pissaus kuulat sisässä ei ole ihan itsestään selvyys. Senkin taidon kyllä pian oppii.

en saanut silloin vastausta. Eli onko nää geishakuulat joku Faferin uutuus jouluksi? Ovatko vihreiden kuulien kokoisia? Siis tykkään ihan mielettömästi geishasuklaasta, ja jos niitä on nyt tarjolla kuulien muodossa, tuskin maltan odottaa jouluun vai ostaisko joulusuklaat nyt jo :).

geishasuklaafani

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat