Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä hemmettiä isänpäivälahjaksi vaarille, jolla on jo kaikkea?

Vierailija

Miehelle keksin tuhat hyvää lahjaideaa pienelläkin rahalla, sillä häneltä ja meiltä kodista " puuttuu" vielä vaikka mitä, mutta omalle isälleni ja lasten vaarille en kertakaikkiaan keksi mitään. Onko teillä mitään kivoja lahjaideoita kuuskymppiselle tyylitietoiselle arkkitehdille, jolla on jo kaikki ja vähän enemmänkin? Jotain missä olisi sitten vaikka vitsiä tm. idea? Tai sitten jotain pientä " turhaa" , mutta käyttökelpoista. AINA kun pitäisi vanhemmille ostaa jotain, olen ihan hukassa.Ja siis vanhempani ovat rikkaita, minä en, joten ei mitään hirveän kallista.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

etenkin, jos lahjan saajalla " on jo kaikkea" . Itse pidän omatekoisia, hellyyttäviä tekeleitä paljon arvokkaampina, kuin kalliita ostoksia. Ne ovat rakkaudella tehty, niihin on sijoitettu aikaa ja ajatuksia.

Vierailija

Mun isä myös kuuskymppinen ja rahakas (etenkin muhun verrattuna)

yksi mieluisa lahja oli valokuvista teetetty tyynyliina johon kirjoitin kangastussilla lisäkommentteja

Vierailija

Itse teen aina isälleni/vaarille voileipäkakun ja kortin ja runo tehdään lasten kanssa samoin lapsen piirtävät/muulla tekniikalla, jotain mukavaa. Omatkin vanhempani varmasti saavat kaiken kaupasta jos haluavat, näitä ed. ei saa.

Vierailija

Eli osta jokin kiva ruukku ja siihen siemeniä ja multaa. Istutat tietenkin siemenet valmiiksi ja sitten kirjoitat kukan kasvatus lorun. Ideana tietty, että lapsenlapset sitten aina joka kerta vieraillessaan tarkistavat kasvin voinnin. PS kasvihan voi olla vaikka chilin taimi.

Vierailija

Esimerkiksi 10 x lahjakortti hierontaan, kuntosalille, elokuviin tms tai päivällislahjakortti johonkin kivaan ravintolaan tai lahjakortti kylpylään.. Tai sitten perinteisiä lahjojahan on jokin kirja, kylpytakki, pyjama, pusero, sukkia, kerrasto, hanskat tms.. Tai jos juo alkoholia niin brandy- tai whiskypullo tai viinipullo ja esim viinipullonteline.. Tai onko hänellä kävelysauvoja ja oisko mahdollista että semmosia käyttäisi?

Vierailija

kerran yhessä kaupassa oli myynnissä pikkunen rasia, avattava sellanen. kansi auki ja keskellä laatikkoa oli pieni pyöreä karvatupsu. jotain teddykarvaa tai muuta. ja sitten alle painettu teksi: navanlämmitinHuippu! Jos sulla aikaa ja viitseliäisyyttä, niin tee itse. Näpertelet jonku rasian tai käytät jotain vanhaa pikku rasiaa, käyt vaikka Tiimarista tai jostain. kirjotat tai tulostat " navanlämmittimen" ja käytät vaikka pumpulia, jossei satu teddyä tms. kangaspalaa olemaan.

Huumoria jos ei muuta :)

Vierailija

enjälkityynyliinat! Muuten ihana idea. Meilläkin usein annetaan " vain" jotain itsetehtyä ja varsinkin lasten tekemät ovat suosiossa. Nyt en ehdi kuitenkaan itse tekemään mitään (todella kiireinen viikko ja lapsi paljon hoidossa) ja tarvikkeiden hankkimiseenkin menee aikaa ja rahaa, joten ajattelin että helpoimmalla pääsisin kun kävisin kaupasta ostamassa vaan jotain, jonka olen jo aiemmin päättänyt. Kortin esikoinen on jo askarrellut. Lisäksi saimme juuri vanhemmiltani aikamoisen talouteen liittyvän " lahjan" miehen kanssa, joten haluaisin muistaa jollain vähän hienommalla tänä isänpäivänä...Mitä hemputtia se voisi olla. Huomenna oikeastaan ainoa päivä kun ehdin kauppoihin.-ap

Vierailija

Minä olen jo vuosikaudet lahjoittanut isälleni vain kortin, jossa on itse kirjoittamani runo. Turha " pakkokuluttaminen" on rasittavaa, kun ei ihminen mitään tarvitse.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat