Apua kun säikäytti!

Vierailija

Kävi joku aika sitten viemässä roskat ulos ja jätin lapset 4v ja 11kk siksi aikaa kahdestaan kotiin. Teen näin usein, roskakatos on n. 40-50m:in päässä. Kun tulin takaisin kuului rappukäytävästä itkua. Juoksin raput nopeasti ylös (asumme toisessa kerroksessa). Isompi lapsi oli saanut oven auki ja pienempi oli pudonnut yhden pätkän rappusia alas. Onneksi päästiin vain kuhmulla ja mustelmalla sekä kovalla itkulla. Mutta kyllä säikäytti, kädet tärisi kauan tuon jälkeen.

Onneksi kukaan ei kuullut tai välittänyt lapsen itkusta, ettei vaan tullut ongelmia.

Nyt sain minäkin opetuksen.

Kommentit (7)

Vierailija

meillä kuopus 1v3kk on oppinut kiipeämään isoveljen sänkyyn. tänään oli taas kertaalleen sinne mennyt, mä olin siinä ihan vieressä laittamassa pyykkiä kun tää pikkarainen sitten tuli siitä päädystä pää edellä alas. oli aika hurjan näköistä, vaikka tiputus ei siis kovin korkea, niskat siinä olis kuitenkin voinu mennä nurin. tyttö tipahti autokoriin, ja seisoi siinä hetken päällään, rupes jo menemään taaksepäin = niska vääntyi. onneks mä olin tosiaankin siinä askeleen päässä ja sain jalasta kiinni ennenkun kävi hullummin. mustelmalla selvittiin meilläkin.

Vierailija

Kyllä minä ainakin 2vuotiaan jätän kotiin kun kipaisen postilaatikolla. Voishan olla, jos jotain sattuisi, etten enää jättäis.

Vierailija

Olisiko ollut vaikeaa pukea lapset ja mennä yhdessä ulos (jos nyt oli ihan pakko mennä)

Ajattele jos olisi käynyt pahemmin!!! Niskat nurin ja halvaantunut tai jopa kuollut. :(

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat