Joulu pilalla meilläkin:

Vierailija

apet ja miehen sisko kutsuivat itsensä aattona meille, miehen pitää viellä yönselkään lähteä viemään heidät lentokentälle, kun lähtevät kauko-itään sukuloimaan. Ihanaa. Olisin mieluummin oman perheen kesken. Nyt noita besserwissereitä joutuu kuuntelemaan taas liiaksi asti. Ja astelevat jälleen kerran valmiiseen pöytään..Ei ole eka kerta.

Sivut

Kommentit (51)

Vierailija

ja kysäise suoraan, että mitäs veinasitte tuoda joulupöytään et osaan hommata sitten loput. sitten kirjoitat aina paperillle piparit ja....

jäät odottelemaan miten kauan listaa jatkavat...mietit valmiiksi mitä haluat heidän tuovan... jos rupeaa lista liian äkkiä lyhenemään, niin sanot, että Liisahan on aina leiponut ihania kakkuja... tuokaas sellainen...

Vierailija

että juuri te nurisijat olette sitten vanhuudessa viettämässä yksinäisiä jouluja ja katkerana murisette itsekkäistä ihmisistä ympärillänne, jotka eivät yhtä ainoaa joulupäivää jaksa yksinäistä sukulaista ottaa vastaan. Siinä vaiheessa tuskin muistatte, minkälainen miniä sitä itse tuli oltua ja kuinka katkerana olitte sukulaisille näiden tökeröstä käytöksestä.

Vierailija

että on myös oman etuni mukaista pitää nuppini kiinni, vaikka vituttaa aivan sairaasti. Mitä siitä seuraa, jos avaa sanaisen arkkunsa. Jotain vuosikymmenien vihanpitoa.ap

Vierailija

ajattelevat samalla tavalla kuin ap, kaikki haluavat olla perheensä kesken.

voi olla että mummmini jaäitini tulevat käymään mutta muuten ollaan kahdestaan.Pari vuotta sit olin jouluna veljeni luona, jolloin tarjolla mulle oli vaan heidän ruuan jätteen uunissa koska olivat itse jo syöneet, ja olin ainut joka ei saanut yhen yhtäkään lahjaan..toista kertaa en erehdy sinne menemään.Että näin hauskoja jouluja täällä..joten älkää valittako jos teillä on muita ihmisiä ympärillä aattona kun joillakin ei ole..

Joulunhan pitäisi olla perhejuhla..

Vierailija

Meillä ainakin jutellaan miehen kanssa hyvissä ajoin miten tänä vuonna joulu vietetään: sattuuko miehelle työvuoro jouluksi ja jos ei, niin missä ollaan?Jos ei ketään kutsuta niin ketään ei tule. Ei se sen ihmeempää ole. Millaisia miehiä teillä oikein on jos sukulaiset kävelee niiden ylitse mennen tullen?

Vierailija

emme ole puhuneet vielä Joulusta enempää. Toisaalta duunista tulossa tän kuun lopussa mukava pari tonnia bonusennakkoa näppiin. Että josko lähdettäisi perheenä jonnekin jouluksi-raskaudentila soisi varmaan lyhyen lennon tai muutaman tunnin autossaistumisen.

Vierailija

eihän se ole kuin 1 päivä.

Itse kestitsen mielelläni jouluvieraita ja saan kyllä heiltä apua viimeistään silloin kun hoksaan itse sitä pyytää =) Ei siitä nyt isoa vaivaa ole jos useampi ihminen osallistuu.Paljon pahemminkin voisi joulusi pilalle mennä, usko pois.

minulla meni joulu pilalle useiksi vuosiksi kun isäni, nuori terve mies kuoli yllättäen kotiin jouluyönä :( Vasta nyt lähes 20 vuotta myöhemmin pystyn juhlimaan joulua ja unohtamaan tuon kamalan lapsuusjoulun tunnetasolla.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat