~~~SYYSTOIVEET-06~~~ Aloitetaanko viikkopino?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

tuo alempi lipsahti vahingossa:) siis kun täällä oli puhe siitä pinon aloittamisesta kaikille jotka suunnittelee vauvan yrittämistä ens syksynä niin aloitettaisiinko nyt jo pinottelu? Tuon nimen voi sitten vaihtaa jos haluaa, muistelin vaan että joku tuota nimeä ehdotti.

täällä podetaan ihan hirveetä vauvakuumetta..mies on tavallaan jo suostunu:) ja tavallaan ei.. eli siitä ei ota selvää..mutta enköhän mä saa hänet suostumaan;) Hirveästi tekisi mieli alottaa jo nyt mutta mun koulut loppuu vasta keväällä 2007. Meillä on jo esikoinen joka täytti juuri 1v ja mä niin kovasti haluasin tytölle siskon tai veljen!

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Voishan tätä pinoa jo aloitella. meillä siis tilanne: mies olisi valmis toiseen vaikka heti mutta mä jarruttelen, palaan töihin 9/ 06 ja haluan olla jonkin aikaa töissä ennen äippälomalle jääntiä. Meillä nyt poika 8/04 ja kuume nousemassa. Haaveilen pallomahasta ja uudesta vauvasta vaikka pojan eka vuosi raskas, koliikki, söi tissiä yöllä vuoden vanhax. Nyt kun öitä saatu nukkua jokunen kuukausi voisi taas aloittaa kaiken alusta, hulluako?

Vierailija

Meillä siis mies on vastarannan kiiski, uskon (siis toivon hartaasti) että saan rakkaani pehmennettyä ensi syksyyn mennessä. Silloin olisi oikeastaan itsellekin paras aika yrityksen aloitukseen. Äh, tuossa tuo ukko pyörii, ja juurikun minä olin päättänyt aloittaa lakon vauvasta puhumisessa ja kaikesta vauvoihin liittyvässä hössötyksessä (en siis nyt halua että se näkee mua näillä sivuilla, saatika kirjoittamassa tänne!) Pitää lopettaa. Hyvää yötä, kauniita unia, oman vauvan kuvia! :)

Vierailija

Joopa joo mulla on kauhee kuume ollut jo pidemmän aikaa ja mieskin alkaa asialle hieman lämpenemään! Nyt se sitten lupas, että ens kesäisten häitten jälkeen vauva saa tulla, jos on tullakseen :-)Kesään on vaan niin hirveen pitkä aika ja kaupassa ihastelen aina vauvanvaatteita ja vauvoja kaikkialla missä niitä näenkään. Toisaalta yrittämisen aloittaminen kesällä/syyskesällä voi olla ihan jees, kun aloitan uudessa työpaikassa nyt vuoden vaihteessa ja pääsen sitten hyvin työn syrjään kiinni.

Vierailija

Kumma juttu toi vauvakuume. Jokin aika sitten tytön kamala uhma piti kyllä kaikki kuumeilut taka-alalla. Nyt taas helpottaa uhma ja kaikkea oiretta on heti muka löytämässä, vaikka ei edes yritetä.Tänään ihmettelin, kun kurkku närästää. Tämä oli selkeä oire silloin,kun esikoista odottelin ihan alusta asti. Nyt sitten kaivoin kalenterin esiin ja tajusin kiertopäivien oleva 24/26-30. Heti nousi hymy huulille, kun ajattelin, että jos se närästys olisikin raskausoire. Käytännössä olisi ihan pienen pieni mahdollisuuskin (keskeytetyn vuoksi), mutta tuskinpa oikeasti. Taitaa oikeasti vain viime aikojen huonot ruokailutottumukset vaikuttaa. Toki samalla mietin, että oon ollut väsynyt viime aikoina, mutta sekin oikeasti johtuu vähistä yöunista. Keksiikö kukaan muu oireita omasta päästä, vaikka ei edes ole yritystä?Joku oli melko nuori vauvakuumeilija täällä ja kyseli kommentteja. Kyllä monet ovat tehneet lapsia opiskeluiden aikana, vähän nuorempana. Jotkut työnantajat tätä arvostavatkin. Ei ole heti töihin mennessä jäämässä äityislomille. Ei kai mikään ikä ole ikinä sellainen, joka olisi kaikkien mielestä paras ikä kuumeiluun.Vierailija

Olen siis lähes 30-v (tai en vielä, mutta 30-kriisisiä oireilen). Yhden tytön äiti (2,5v.). Perheeseen kuuluu myös mies, joka tänään juhli kolmatta isänpäivää..Päiviä täyttää arkijuttujen ohella myös työ. Haaveilen koko ajan lyhyemmästä työviikosta, mutta näin määräaikaisena se ei taida ihan onnistua.Mukavaa isänpäivän juhlia!Vierailija

Itse en kyllä osaa sellaista tehdä...voitais ehkä kirjotella nyt aluksi aina viikkopinoon ja ehkä sitten myöhemmin siirtyä päiväpinoiluun.

Vierailija

Kyselisin, että löytyiskös tästä porukasta ketään innokasta, joka osais tehdä meille sellaisen esittelylistan ja joka jaksaisi sitä päivittää, kun uusia kuumeilijoita liittyy porukkaan?? Voitaisiin esittäytyä ja alkaa kirjoittelee... tehdäänkös joka päivälle oma aloitus vai kirjoitellaankos viikkopinoon??

Vierailija

Mä kuumeilin vielä viime viikolla yksinäni vauva-ajatuksen kanssa. Samat ajatukset miehen kans on ollu näistä lasten ikäeroista, mutta ei vielä oltu ihan rauhassa puhuttu tästä uuden yrittämisestä. Mutta nyt on yhteiset sävelet ensi kesää/syksyä ajatellen. Tämä meidän reilun vuoden ikäinen tyttö pitää äidin välillä järjissään vauvakuumeen suhteen, mutta nyt on muutenkin viikon aikana kuume jäänyt vähän taka-alalle kun ollaan sairasteltu näin tyttöporukalla kunnon flunssaa.Hyvää marraskuista viikkoa kaikille!Sarafan

Vierailija

Hienoa että joukostamme löytyi yksi aktiivinen joka pinon aloitti =)Meillä siis myös tilanne se, että yritän kovasti miestä pehmittää ajatukselle pienestä tuhisevasta nyytistä. Meidän esikoinen täyttää reilun kuukauden päästä jo 3v. Meillä miestä taitaa vähän pidätellä " pelko" ensimmäisestä kerrasta, kun päädyttiin hätäsektioon istukan irtoamisen vuoksi. Jotenkin olen antanut kuitenkin itselleni luvan ymmärtää, että ensi syksy voisi olla meille se " oikea" aika, saas nähdä kuinka käy. Mies kun meillä ei tunnu olevan kuitenkaan kovin innostunut puhumaan aiheesta.....

Vierailija

ja edelleen huhuilen, et josko löytyis joku joka tekis sen esittelypinon meille. Itse en osaa noita värejä jne käyttää.Viikkopinoutuminen voi olla aluksi ihan hyvä ajatus. Kannattaiskos siihen otsikkoon sit laittaa aina se viikkonumero tai sen maanantain päivämäärä, niin sit löytyis aina uusin pino helposti?Jään odottelemaan, josko joku rohkenisi aloittaa esittäytymispinon...

T. Sanjuska

Vierailija

Meilläkin mies ollut jarruna.. ja minä kuumeillut pitkän aikaa. Tässä kyllä esikoisen (2,5v) uhman kanssa on välillä vitsit vähissä ja vauvakuume ei silloin ole kovin pinnalla. Mutta sitten toisina aikoina on ihan toiset mietteet. Miehelle en ole mitään puhunut aikataulusta. Itse ajattelen, että jos mies olisi pehmennyt sinne syksyyn menneesä. Meilläkin oli vähän esikoisen kohdalla traumaattisia käänteitä synnytyksessä, joten se kyllä vaikuttaa mieheen.Vauvakuumetta saattaa jopa lähiaikoina helpottaa tai vauhdittaa kummiksi pääseminen ja tulevat ristiäiset. Onpa ihanaa päästä kummiksi!!Kiireinen viikko piti kyllä vauvahaaveilut taas taka-alalla. Sekin oli vaihteeksi mukavaa.

Vierailija

Ainakin minun puolestani. Meillä siis esikoistyttö on nyt 4 kk:tta ja mulla uusi vauvakuume nostaa päätään. Melkein koko ajan mietin raskausaikaa ja haaveilen uudesta raskaudesta. Miehelle en oo mitään vielä puhunut ja käynkin häneltä salaa täällä lukemassa ja kirjoittelemassa. Toivoisin kuitenkin, et uuden vauvan yritys meillä voisi alkaa jo syksyllä -06.

Vierailija

Olen 21-vuotias yliopisto-opiskelija Helsingistä, ja muutan ensi syksyn alussa (tällä hetkellä rakennettavaan) omistusasuntoon avopuolisoni (21) kanssa. Vauvakuume on kauhea jo nyt, mutta nykyiseen asuntoon ei voi vauvaa asuttaa. Siispä lasken päiviä muuttoon!

Olisi kiva kuulla muidenkin kuumeilevien opiskelijoiden mietteitä, sillä tätä vauvakuumettani on kyseenalaistettu niin monta kertaa uraputkeen tähtäävien ystävieni taholta..

Vierailija

huh mikä päivä! Piti käydä helsingissä näyttelyssä kun saatiin taide ja kulttuuri tunnilla tehtäväksi käydä katsomassa japan pop näyttely..saadaan siitä perjantai vapaaksi.

tajusin äsken että nyt olen alkanu kadehtien katsomaan muiden vauvoja ja pää kääntyy kyllä aina kun vaunut menee ohi..toivottavasti kuume tästä hiukan laskee, on sinne syksyyn kuitenki hitusen aikaa vielä. Iitu on siis meidän tytön nimi ja hän oppi juuri kävelemään. Aluksi meni vain muutaman askeleen ja nyt sitte innostui kävelemään pitempiä matkoja:) kyllä äitiä taas viedään kun tyttö ehtii joka paikkaan eikä hetkeäkään malta olla paikoillaan, lisäksi joka paikkaan pitää kiipeillä eikä syöttötuolissakaan pysy kun pitää päästä seisomaan ja pöydälle konttaamaan!

Vierailija

Eli täällä myös haaveilen että me aloitettaisiin pikkukakkosen yrittäminen ensikesänä/syksyllä. Meillä on esikoistyttö nyt 4kk ja töihin olen palaamassa äitiysloman jälkeen. Hetken haluan olla töissä ihan täysillä ja sitten voisin alkaa taas kuumeilemaan ihan tosissaan. Nyt jo hieman pelottaa, että jos seuraavassa raskaudessa on yhtä kamala pahoinvointi ensimmäiset 2 kuukautta, niin en tiedä kuinka töissä jaksan, mutta murehditaan sitä sitten.Mukavaa että täällä on muitakin näin pitkän tavoitteen kuumeilijoita.Puzzle

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat