Mä en kestä mammaseuraa

Vierailija

Muutettiin miehen työn perässä uuteen kaupunkiin. En tunne ennestään ketään, joten tutustuin mammoihin näitten sivujen kautta.

Olen käynyt näissä äippätapaamisissa pari kertaa ENKÄ KESTÄ ENÄÄ... muijat on kuin lobotomialeikkauksen jäljiltä, muusta ei puhuta kuin kantoliinoista ja kestovaipoista ja soseiden tekemisestä ja siitä mitä kenenkin kakara puuhaa.

Johtuisiko siitä, että olen parhaiten koulutettu, mutta en jaksa yhtään noita juttuja. Eikö ketään kiinnosta mikään muu? Seuraan itse politiikkaa ja yhteiskunnallisia asioita, tuntuu että se ja äitiys on toisiaan poissulkevia asioita.

Kommentit (8)

Vierailija

mutta kyllä se niin on, että kun tapaan aikuisia, puhuisin mielelläni muusta kuin vauvoista. Arki pyörii mukavasti lapsen kanssa, mutta se kenen elämän sisällöksi pelkkä tämä riittää, on ainakin hyvin erilainen ihminen kuin minä. Tapaamani äidit olivat monet kouluttamattomia, opinnot kesken tai jotakin kaksi opintoviikkoa avoimessa koossa, siitä tein päätelmän että kouluttamattomille äideille vauva riittää koko elämän sisällöksi. Ehkä olen väärässä.

Vielä haluaisin sanoa, että toisin kuin moni kotiäiti väittää, työssäkäyvät äidit eivät välitä lapsistaan yhtään sen vähempää, pikemminkin päinvastoin. Lapsen parhaalla vaan on helppo ratsastaa, kun on jäänyt työelämän ulkopuolelle.

Vierailija

Itse en ole todellakaan korkeasti koulutettu, mutta en myöskään jaksa jatkuvasti jauhaa lapsista.

Toisaalta vähän vieraampien äitien kanssa ei välttämättä hirveästi muita keskustelun aiheita ole. Tutumpien kanssa juttua onneksi riittää melkein mistä vaan.

Vierailija

Kyllä äidit yleensä puhuvat mielellään lapsista ja heihin liittyvistä asioista olivat koulutettuja tai eivät. Vai eikö koulutettuja naisia kiinnosta muutenkaan omat lapset ja perheasiat? En oikein ymmärrä asioiden asetteluasi. Tavallaan nostat itsesi vähemmän koulutettujen yläpuolelle mutta toisaalta vaikuttaa siltä etteivät lapset ole sulle mikään ykkösasia elämässä...

Vierailija

Minäkään en jaksa jauhaa. Kiva kuulla puistossa Jenni-Jamin kuulumiset ja kertoa omat, mutta ei tuntitolkulla! Kun on päivät pitkät kotona lasten kanssa, kaipaan muutakin juteltavaa kuin ne päivittäisten kakkavaippakuvioiden pohdinnat. Aivot kaipaa tuuletusta!En siis päässyt puiston kahvikutsusisäpiiriin, mutta sain silti puistosta tosiystävän: äidin, jolla oli samanlainen puutarhahurahdus kuin mulla sekä kiinnostus liikuntaan. Lisäksi siellä oli lapsensa kanssa vuorotteluvapaalla ollut mies, jonka kanssa puhuin paljon elokuvista, urheilusta ja musiikista. (Mun mies oli ensi alkuun vähän mustankipee, mutta tajusi että ei siinä sen kummempaa kuin ajatustenvaihtoa) Lapset tutustui sen verran, että leikkivät nyt tarhassa keskenään ja käyvät toisillaan kylässä ja samalla vanhemmatkin juo kupin kahvia...Niin että hammasta purren juttusille vaan, ehkä siellä seassa on toinenkin samanhenkinen juttukaveria vailla.

Vierailija

että jatkuvasti vain jankataan nuita mainitsemiasi asioista ja vertaillaan kenen lapsi on milloinkakin minkä kokoinen ja näköinen ja oppii tekemään sitä ja tätä.

Paheksutaan hiukan vilkkaampien lasten äitejä (erityisesti tyttölasten äidit, jos tytöt ovat rauhallisia ja vaan istuu) ja sitä rataa.En kyllä ole mitenkään erityisen korkeasti koulutettu, ihan opisto/AMKtasoa, mutta muakin kiinnostaa kaikki maailman asiat, ja haluaisin puhua muustakin ja vertailuja en kestä ollenkaan.Vierailija

MLL perhekahvilaan, seurakunnan perhekerhoon. Ite oon tutustunut jopa niin, että olen vaan kaupassa alkanut juttelemaan vaunuttelijoiden kanssa.Ja tässä kylässä on 8500 asukasta, joten siitä ei ainakaan ole kiinni!Ja ymmärrän hyvin, että on tosi kiva saada koulutettua seuraa... Niin se vaan on, että välillä tarvitaan sellaista aaltopituutta. Vaikka sinänsä äitiys yhdistääkin...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat