Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

6kk lopettaa rinnansyönnin kokonaan kun kiinteät aloitetaan? Onko muilla näin?

Vierailija

Aloitettiin kiinteät 2 vk sitten ja sen jälkeen tyttö ei ole ole suostunut rinnalle muutoin kuin öisin. imee sitten yön aikana 3-5 krt. Päivisin vain imaisee sen verran että saa maidon nousemaan rintoihin ja lopettaa :(. Kääntelee päätään ja reutoo ympäriinsä, mutta ei suostu imemään.Onko kenelläkään samanlaisia kokemuksia? Aloitanko pulloruokinnan vai pitäiskö jaksaa vielä yrittää. Meneekö tämä joskus ohi? Tuttipulloa ei suostu imemään, mutta muutaman tipan saan vettä annettua " nokkapullosta" ruoan yhteydessä.

Kommentit (4)

Vierailija

En antanut pullosta lisämaitoa, vaan rupesin laittamaan puuroihin maitoa sekä silloin tällöin nokkamukista korviketta ruuan yhteydessä, jos ei ollut rintaa huolinut. Pianhan sitä saa sitten ruveta antamaan jo muitakin maitotuotteita.

Vierailija

rintasyöminen väheni heti ainakin puoleen. Ei ottanut ruuan päälle rintaa, joten syöttökerroiksi muodostuivat lopulta ainoastaan ilta ja aamu. Tämä heti 7-kuisestä lähtien. Joskus 9kk tienoilla alkoi huolia taas enemmän tisua ja nyt 10kk iässä syö taas jopa päivämaidon.

Uusimmat

Suosituimmat