Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

korvike ja yösyötöt

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Miten hoidatte korvikkeen lämmityksen yöllä? Vauhdilla mikroon, kun muksu huutaa kainalossa? Vai annatteko huoneenlämpöisenä?Pojalla on nyt 4kk ikää ja alkaa oma maidontuotanto vedellä viimeisiään... Viimeyönäkin oli kolme yösyöttöä ja kaikki pullosta... Minä sitten kantelin huutavaan poikaa ympäri kämppää, kun mies lämmitti nania mikrossa. Viimeisellä syötöllä annettiin huoneenlämpöisenä, kun on aiemminkin autossa juonut autolämpöistä...Kommentit (4)

Vierailija

Ja laitan sen jo illalla tuttipulloon/pulloihin valmiiksi sängyn viereen. Ja kyllä, tiedän että avattua korviketta pitää säilyttää jääkaapissa. Olen kuitenkin päätellyt, ettei maito voi niin pienessä ajassa mennä huonoksi, kun heti tuttipulloon kaadettuani laitan tuttipullon tiivisti kiinni. (Ainakin Emma:n tuttipullon korkit ovat todella tiiviitä, ei pääse maito ilman kanssa kosketuksiin).

Näin olen päässyt hirmu helpolla. Ei lämmityksiä, tölkkien availua, ja vauvan huutoa öisin!

Vierailija


..Niin on meillä toimittu. maito on pulloissa valmiina jääkaapissa, sieltä koppasee ja mikroon. Usein poitsu ei edes ehdi ruveta huutamaan. Joko äippä on oppinu niin nopeeks tai sitten vaavin pinna kestää yöllä paremmin :)

Voithan antaa huoneenlämpöisenäkin, kun poikasi ilmeisesti suostuu sitä juomaan. Itse en anna huoneenlämpöstä, koska suoritan yösyötöt yksin ja oon kyllästyny siihen purkkien aukasuun yhellä kädellä, kun vauva roikkuu toisessa. Enemmän aikaa ja hermoja siihen tuhraantuu kun et ottaa valmiiks pullotetun maidon ja lykkää mikroon. Näin meillä.Vierailija

Musta on ollut helpointa pitää tuttipullo ja Tutteli vauvan sängyn vieressä ja kun hän herää nälkään, annan heti ruokaa. Laitan aina vain pienen valon, en edes nosta poikaa syliin enkä puhu mitään. Näin poika vain syö ja jatkaa tyytyväisenä uniaan. Sitten olen käynyt huuhtelemassa pullon (meillä syödään jo kiinteitä, joten ei tarvii enää keitellä pulloa) ja viemässä Tuttelin jääkaappiin. Ja eikun uusi tölkki mukaan ja itsekin nukkumaan. Aamulla sitten käytän avatut korvikkeet ekana pois. On ollut helppo liikkua joka paikassa pojan kanssa, kun hän osaa syödä huoneenlämpöisenä korvikkeen. Ei tarvii missään murehtia (esim. kesken automatkan), että missä saisi maidon lämmitettyä :))

Charlotte ja poika 5,5kk ja rv10+3

Vierailija

Kun poika yöllä herää, on maksimissaan 3 sekuntia aikaa saada ruokaa suuhun tai sitten on maailman loppu. Eli sitten HUUDETAAN, kunnes ruokaa tulee...Aiemmin oli niin helppoa kun tissistä tuli riittävällä nopeudella tavaraa...Mikrossa on se hankala puoli, että tulee äkkiä liian kuumaa juotavaa...Täytyypäs pohtia. Ehkä kuitenkin kokeilen tuota: pullot valmiiksi jääkaappiin ja käyn viskaamassa pullon mikroon, haen pojan, pullo mikrosta, lämpötilan testaus ja eikun syömään... Kyllä se huoneenlämpöinen/kylmä korvikekin uppoaa, mutta luulisin lämpöisen menevän ainakin vielä paremmin alas ja nukuttavan paremmin...

Uusimmat

Suosituimmat