Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ja sitten taas; sairaalakassinne...

Vierailija

...sisältö oli? mikä oli turhaa ja mitä puuttui? en löyä vanhoi ketjui... Pitäis alkaa pakkaileen...

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

En kyllä voi suositella kenellekään että tällä tavalla valmistaudutaan uuden tulokkaan imetykseen. Ei tule onnistumaan jos lähtökohta on tuo.

Vierailija

Vauvan tuttia ja rintakumeja itse hanan alla pesin huoneessa. Ällöttävää! Rintakumeille pyysin äitiä tuomaan astianpesuainetta. Kotona keitän ne joka käytön välillä.

Vierailija

En osannut eka kerralla niitä ajatellakaan tarvittavan. Ja sitten saatiin sellaisia sata kertaa käytettyjä ällöjä sairaalasta, yök!

Vierailija

Pesuvehkeet, hius- ja hammasharja + tahna, kamera+ laturi,

liivinsuojuksia, super imukykyisiä terveyssiteitä.

Ja paljon suklaata tms millä saa yöllisen nälän äkkiä pois.

Miehelle omat tavarat tietty jos meette perhehuoneeseen.

Vierailija

Mulla oli myös vauvalle omat tutit, mutta tuttienkin piti olla sairaalasta..Vielä ennen lähtöä keitin huolellisesti niin rintakumit kuin tutitkin ja harmitti todella, että piti käyttää niitä sairaalan!

Vierailija

Esikoisen kassi oli pakattu hyvissä ajoin. Omat vaatteet oli mulla turhia; vaatteet oli hikisiä, verisiä ja maitoisia joten mielelläni pidin sairalan vaatteita ja vaihdoin usein. Omat hygieniatarvikkeet, meikit ym. oli mukana. Ei mitään erityistä.

Vierailija

omat suihkusaippuat ja shampoot.ISO PUUTE !

Turhaa olin pakannut omat rintakumit ja vauvan harjan, vaikka ne juuri kehoitettiin pakkaamaan. Kun yritin kätilölle sanoa, että ois omatkin rintakumit, ei ottanut kuuleviin korviinsa..

No ihme tyyppi oli muutenkin.Tää siiss KHKS:ssä

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat