Seuraa 

Olen nähnyt nyt pariin otteeseen n 1-vuotiaalla ihanan nallehatun!! Sellainen missä on nallekorvat ja varmaankin tarrakiinnitys leuan alta. Itse hattu on suloista karvaa. Näyttää lämpimältä ja kaikin puolin suloiselta. En vaan hoksannut kysyä äideiltä että mistä olivat sellaisen hankkineet. Harmittaa oma tyhmyys. Tietääkö joku mistä niitä saa? Pk-seutu tai nettipuoti.

Kommentit (7)

Oli tosin viimeinen kappale, että suosittuja ovat ilmeisesti olleet. Tuossa tosin oli leuan alle solmittavat nauhat (sellaiset paksun pörröiset nekin) eikä tarroja. Mutta söpö on, eikä ollut hinnallakaan pilattu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä? Myyvätkö he myös vaatteita? Luulin että he valmistavat vain kenkiä. Oliko heillä laajempikin hattuvalikoima? Onko valmistettu suomessa vai onko heidän maahantuoma?

minäkin ihmettelin, mutta mies sanoi, että " meidän naiset" on niitä alkaneet tekemään... Eli olisko tehtaan työntekijöillä ollut idea tai vain joutoaikaa. En tiedä, mutta aiavn ihaniaerilaisista teddykankaista ja sisältä fleecea. Takuuvarmasti siis tehty Suomessa. Niitä on kahta kokoa ja paljon värejä. Edessä on sama pieni nalle kuva kuin kengissäkin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat