Auttakaa, ihan oikeasti...

Vierailija

Pitäisikö huolestua, kun 3 v. 4 kk. vanha ei leiki itsekseen ollenkaan? Kyhnää vain isän / äidin perässä, vaatii lukemista, leikkimisseuraa jne. Kun ei aina tule, suuttuu ihan älyttömästi. Kavereiden kanssa leikkiminen sujuu vaihtelevasti.Usein " taantuu" vauvan tasolle, konttaa, lässyttää, laittaa pikkuveljen tuttia suuhunsa. Veli on 10 kk. joten ei mikään uusi tulokas.Muuten on ihan ok kehittynyt, joskin hiukab vilkas. Mutta siinäkin on kyllä tapahtunut pientä tasoittumista.

Kommentit (6)

Vierailija

Lapsi on varmaankin yksinäinen. Käykö kerhoissa tai missään jossa tapaa ikäisiään? Meillä oli sama tilanne tytön kanssa, mutta muutimme ja naapurissa asuu samanikäinen jonka kanssa nykyään leikkii. Ei enää kinua äitiä tai isää leikkimään ja lukemaan jatkuvasti. HArmittaa vaan kun en aiemmin keksinyt viedä tyttöä esim. kerhoon.

Vierailija

ja mustasukkaisuutta voi olla pitkäänkin. Olette vain hänelle jämäköitä ettekä anna periksi. Onko hänellä saman ikäisiä kavereita, ja miten heidän kanssaan leikkii?

Vierailija

Meillä esikko 4v eikä juurikaan leiki yksin, tarttee aina kaveria. Samoin mielellään antaa vanhempien hoitaa pukemisen ja syöttämisen jos vaan mahdollista.Ja meillä siis ½v vauva talossa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat