Seuraa 

Minkä olet todennut parhaimmaksi nokkamukiksi.

Olisin halunnut ostaa tupperwaren nokkamukin, mutta se on vedetty pois myynnistä.

Nyt tarttisi hommata jokin muu, mitä suosittelette. Lapsi kyllä hörppää suoraan lasistakin, mutta nokkamuki olisi hyvä, että voi myös itse juoda.

Kommentit (5)

Meillä 7kk vanha on juonut siitä jo kuukauden verran ja tykkää kovasti mukista. Meillä on myös tuo Tupperwaren muki, joka myös ihan hyvä, mutta siitä tulee vissiin vähän enemmän kerralla, koska poika lutraa sen kanssa enemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

osoittautui meillä parhaimmaksi opettelumukiksi. Onnekseni löysin myyjän jolta vielä kyseinen muki löytyi. Parilla muulla nokkamukilla oli yritelty juomista huonolla menestyksellä, mutta tupperin mukilla tyttö keksi jutun juonen heti ensimmäisellä yrityksellä. Tuolla opettelun jälkeen oivalsi myös että kovanokkaisestakin voi juoda eikä vain purra :). Ajattelin säästään tupperia mahdollisen pikkukakkosen varalle, vaikka toisaalta harmittaa pimittää sitä, kun sen kanssa tyttö ei koskaan vetänyt juomisiaan henkeen ja osasi juoda siitä tosi hyvin itsekin. Nyt juomistaitoja parannellaan kuitenkin MAM:in tipattomalla kovanokkaisella.

Meillä ei lapsi ymmärtänyt kovanokkaisen mukin päälle, puri vain nokkaa tajuamatta, että siitä voi juoda. Heti kun saimme tuon Tupperin mukin onnistui juominen samantien. Meillä on myös Nuk merkkinen muki (ilmeisesti merkki juuri vasta tullut Suomeen) ja se on myös hyvä. Varmaan jatkossa käy mikä tahansa muki, kun homman ymmärtää! Sellainen tietty, mistä ei valu kun kääntää väärin päin (' taikamuki' ) on aina parempi.Kannattaa kysyä Tupperi myyjiltä, onko jäänyt mukia kaapin pohjalle lojumaan; itse onnistuin samaan vielä kolme mukia, tuttavillekin.... Se poistettiin myynnistä, sillä nokan voi purra rikki ja täten on tukehtumisvaara olemassa. Sääli, koska on tosi hyvä muki muuten. Ehkä tuovat kohta parannetun mallin markkinoille.

olen päiväkodissa työskennellessäni huomannut hyväksi mukin, joka käsittääkseni on tupperwaren muki(??en ole aivan varma, se on kyllä juuri ostettu), sellainen, josta maitoa ei tule, jos mukin kääntää ylös-alasin, eli se maito tulee imemällä ulos. Tosin, jos lapsi juo " kiltisti" maitoa, eikä kaatele sitä pitkin pöytää, ei tällainen ole tarpeen. Kyseinen muki on mielestäni vaikea laittaa kiinni, kiertyy helposti vinoittain ja silloin se vuotaa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat