Itkettää jatkuvasti.

Vierailija

Mikä oikeen on vialla.Ei se elämä nyt kieltämättä helppoa ole viimeaikoina ollut, joskaan ei nyt niin vaikeatakaan.Rakastan lastani, eläimiäni, minulla on hyviä ystäviä, ihan kiva kotikin.Mikä siis vialla, kun olo ei siltikään ole hyvä?Tekee mieli paeta pois. Auttaisikohan muutto toiseen kaupunkiin? Tämä on käynyt mielessäni. Täällä kun on niin paljon ahdistavia ihmisiä. Tosin se olisi vain pakoilemista. Muuttanut kun olen jo useamman kerran, tosin kaupungin sisällä.Kaikki laulut, joita kuuntelen ja ovat vähänkin surullisia, saa kyyneleet silmiini. Jatkuvasti.Olen saanut sähköposteja, joissa vitsejä yms...niiden ilmeisesti pitäisi naurattaa, mutta kun ei naurata.Minne onkaan kadonnut se ylipirteä, aina iloinen ja energinen nainen?Se on nyt viimeiset 2 vuotta ollut jossakin piilossa.Tuntuu, etten edes osaa enää nauraa, kuin vain tekonaurua.

Kyllä joskus hymyilen ja naurankin, mutta niin kovin harvoin nykyään. En edes päivittäin. Olen vain pahalla päällä...ja jos en ole pahalla päällä, en ole millään päällä. Olen vain.Lopetin opinnot, koska en jaksa. En jaksa mitään, mikä ylettyy tavallisen arjen ulkopuolelle. Tuntuu ahdistavalta ajatella, että lähtisin töihin. Ei tule mitään.Masennusta tämä kaiketi vaan sitten on. Mutta millä helvetillä siitä pääsee yli? Tämä ei ole ensimmäinen kertani, eikä varmasti viimeinen. Antaisin vaikka vasemman käden peukaloni, jos saisin sillä pääni kuntoon. Itseasiassa antaisin vaikka koko vasemman käteni. Niin helvetillistä on olla aina surullinen.

Kommentit (3)

Vierailija

Ei se olo helpotu yhtään itsesäälissä rypemällä. Sä saat olla masentunut niin kauan ennen kuin sä alat itse tekemään asialle jotain. Ei kukaan tuu sulle apua tyrkyttämään jos sä et sitä itse hae ja halua. Ei millään pahalla mutta totta se on!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat